Twitter için uzun süredir beklenen özellik sonunda geliyor!

Twitter’da uzun süredir beklenen yeni özellik sonunda geliyor. İki hesap tarafından ortaklaşa bir şekilde yazılabilen tweetler bir MySpace ya da AIM tarzı durum etiketi de dahil olması üzerine son zamanlarda birkaç deneysel özellikleri test ediyor.

Twitter’ı en son getirmiş olduğu özelliği ile insanlar tek bir tweet üzerinden birden fazla video, resim ve gift ile birleştirerek atabilmeleri için yeni bir yol üzerinde çalışmaya başladı.

Twitter TechCrunch yapmış olduğu açıklama doğrultusunda; “İnsanların formattan tamamen bağımsız olarak dört adete kadar farklı medya varlığını yalnızca tek bir tweette birleştirmesine olanak tanıyacak yeni bir özelliğin testini gerçekleştiriyoruz. İnsanların Twitter üzerinde daha fazla görsel sohbet edebileceği ve 80 karakterinin ötesine geçebildiği, böylelikle Twitter üzerinde kendilerini daha yaratıcı ve farklı bir şekilde ifade edecekleri yeni bir format hazırlamaya çalışıyoruz. Bu format ile konuşmalarını daha heyecanlı bir hale getireceğimize inanıyoruz. Genellikle insanların kendi konuşmalarını daha heyecanlı bir hale getirmek için videolar, resimler ve giftler kullandığını görüyoruz.” sözlerini dile getirdi.

Twitter için uzun süredir beklenen özellik sonunda geliyor!

Uygulama araştırmacısı olan Alessandro Paluzzi, daha önceki süreçlerde bu tweetleri kendi ortamlarında görmemiş olsak da, daha önceki süreçlerde tweet oluşturucunun farklı medya biçimleri eklerken nasıl gözüktüğünün ekran görüntülerini tek tek paylaşmıştı. Fotoğrafları, GIF'leri ve videoları ekleme ve kaldırma ve beraberinde bunların sırasını karıştırma seçeneği ile; bir tweet içerisinde birden fazla resim eklemeye yönelik mevcut bir yönteme benziyor. Lakin tek bir tweet içerisinde birden fazla video ya da GIF'e sahip olmak dağınık bir görüntüye ulaşmasını sağlayabilir. Bu durum da insanların internet veri planlarınında aşıma sebep olabilir.

ABD'de Republic First Bank Battı: Finans Sektöründe Kriz PatisWiss Yeni CEO’su, KAREL’de 4 Milyon Hisse Satışı Yaptı SPK, Koton Halka Arzını Onayladı Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş. Halka Arz Oluyor. Ecogreen Enerji Halka Arz Edecek Mehmet Şimşek Katı Kurallar Uygulanacak dedi