Son Dakika: Galatasaray'da Gedson Fernandes ve Kurzawa müjdesi

Benfica'da gerçekleşen başkan değişiminden sonra Gedson Fernandes transferinin geciktiğini söyleyen Burak Elmas, Kurzawa için de görüşmelerin sıklaştığını belirtti.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Layvin Kurzawa ve Gedson Fernandes için müjdeyi duyurdu. Benfica'da gerçekleşen başkan değişiminin ardından Gedson Fernandes transferinin geciktiğini belirten Elmas, Kurzawa için de görüşmelerin sıklaştığını açıkladı.

Transferin ilk adımlarını yerli oyuncularla atan sarı-kırmızılı kulüp, dış transferde de hız kazanmaya başladı. Aytaç Kara, Barış Alper Yılmaz ve Alpaslan Öztürk'ü alıp iç transferde de Arda Turan, Emre Akbaba, Emre Taşdemir ve Ömer Bayram ile sözleşmelerini uzatan Galatasaray'da başkan Burak Elmas, transferlerle ilgili ayrıntıları aktardı.

''Gedson'un kısa sürede aramıza katılacağını düşünüyorum''

Benfica yaşanan başkan değişikliği sebebiyle Gedson transferinin geciktiğini söyleyen Elmas, ''Oyuncuyla anlaşmıştık fakat Benfica'da adeta devrim yaşandı. Kısa sürede Gedson Fernandes'in aramıza katılacağını düşünüyorum. Oyuncu da gelmek istiyor.'' değerlendirmesini yaptı.

''Kurzawa'yı bonservisiyle almak istiyoruz''

Veda eden Saracchi'nin yerine de pek çok isim ile görüşen Galatasaray'da Layvin Kurzawa öne çıkıyor. Başkan Burak Elmas, PSG forması giyen 28 yaşındaki Fransız oyuncu üzerinde yoğunlaştıklarını vurgulayıp, ''Kurzawa istediğimiz bir oyuncu. Bonservisiyle almak istiyoruz. PSG kulübüyle görüşüyoruz.'' dedi.

ABD'de Republic First Bank Battı: Finans Sektöründe Kriz PatisWiss Yeni CEO’su, KAREL’de 4 Milyon Hisse Satışı Yaptı SPK, Koton Halka Arzını Onayladı Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş. Halka Arz Oluyor. Ecogreen Enerji Halka Arz Edecek Mehmet Şimşek Katı Kurallar Uygulanacak dedi