Rainbow Polikarbonat Sanayi Ticaret halka arz oluyor

SPK halka arz onay vermeye ara vermeden devam ediyor. Son halka arz onayı alan şirket ise Rainbow Polikarbonat Sanayi Ticaret oldu.

Halka Arz Fiyatı/Aralığı :9,90 TL

Dağıtım Yöntemi :Eşit Dağıtım

Pay :12,000,000 Lot

Aracı Kurum :İnfo Yatırım Menkul Değerler A.Ş.

Bist Kodu :RNPOL

Rainbow Polikarbonat Sanayi'den yatırımcılarına taahhütler

İhraççının en temel pay sahipleri olan ve hemde ortak satışı yöntemi ile paylarını halka arz eden Fatih Mehmet Akbeyaz, Hüseyin Yücel, Ekrem Akbeyaz ve Selahattin Yücel adına şirket paylarının Borsa’da işlem görmeye başladığı gün dahil olmak üzere 5 işlem günü süreyle hergün açılış seansında, halka arz fiyatından, İnfo Yatırım toplamda 400.000 adet günlük geçerli alım emri girecektir.

Günlük Alım Emri Taahhüdü kapsamında kullanılacak azami kaynak, ortak satışı kapsamında elde edilen brüt kaynak kadar olacaktır.

Günlük Alım Emri Taahhüdü kapsamında gerçekleştirilecek işlemler 5 iş günü zamanla sınırlı olup, girilen emirler iptal edilemeyecektir.

5 iş günü içinde halka arz fiyatı, o gün için Borsa’da geçerli taban fiyatın altında kalıyor ise Halka Arz Edenlerden Fatih Mehmet Akbeyaz için 196.000 adet, Hüseyin Yücel için 116.000 adet, Ekrem Akbeyaz için 54.400 adet, Selahattin Yücel için 33.600 adet günlük emir girme yükümlülüğü tamamlanmış sayılır.

5 iş günü içinde halka arz fiyatı o gün Borsa’da geçerli tavan fiyatın üzerinde kalıyor ise, toplamda 400.000 adet günlük alım emri o gün geçerli fiyat aralığının tavanından girilerek o iş günü için Halka Arz Edenler’in emir girme yükümlülüğü yerine getirilir.

Günlük Alım Emri Uygulaması boyunca satın alınan Şirket payları, Borsa İstanbul’da Günlük Alım Emri Taahhüdü Süresi içinde (5 iş günü) satışa konu olamayacaktır.

Söz konusu günlük alım emri taahhüdü kapsamında sisteme girilecek en yüksek fiyat, tasarruf sahiplerinde satış duyurusunda belirtilen halka arz fiyatı olacak olup, söz konusu halka arz fiyatının üstünde alım yapılmayacaktır. Ancak halka arz fiyatının, Günlük Alım Emri Taahhüdü süresi içinde o gün Borsa’da geçerli tavan fiyatının üzerinde kalması durumunda halka arz fiyatının altındaki fiyatlardan alım yapılması mümkün olabilecektir.

Özata Denizcilik, Halka Arz Edecek ABD'de Republic First Bank Battı: Finans Sektöründe Kriz SPK, Koton Halka Arzını Onayladı PatisWiss Yeni CEO’su, KAREL’de 4 Milyon Hisse Satışı Yaptı Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş. Halka Arz Oluyor. Ecogreen Enerji Halka Arz Edecek