POND Coin (Marlin) nedir?

POND, Marlin'in yerel simgesidir. Marlin, DeFi ve Wev 3.0 için yüksek performanslı programlanabilir ağ altyapısı sağlayan açık kaynak kodlu bir protokoldür. Marlin, yüksek oranda ölçeklenebilir, merkezi olmayan bir yapıya sahiptir ve gizliliğe çok önem verir.

Son zamanlarda yaptığı yükseliş sonrasında epey dikkat çeken Marlin (POND) Coin, hızla yükselmeye devam ediyor. Marlin platformunun yerel hizmet token'ı POND şu durumlarda kullanılıyor:

Stake yoluyla ağda doğrulayıcı bloklar çalıştırmak,

ağ kaynaklarının nasıl tahsis edildiğini belirlemek amacıyla yönetişim teklifleri yapmak ve oylamak,

bir dizi ağ performansı denetçisini belirlemek ve bir sigorta fonundan kullanıcıları tazmin etmek.

Marlin nedir?

POND, Marlin'in yerel simgesidir. Marlin, DeFi ve Wev 3.0 için yüksek performanslı programlanabilir ağ altyapısı sağlayan açık kaynak kodlu bir protokoldür. Marlin, yüksek oranda ölçeklenebilir, merkezi olmayan bir yapıya sahiptir ve gizliliğe çok önem verir.

Marlin-SDK, güvenlik ve performans için tasarlanmış bir P2P ağıdır. Stake ve slashing kullanarak daha hızlı teslimat için optimize edilmiş topolojiye sahip yüksek verimli bir blockchain sistemidir. Marlin ağının büyümesi yakında POND fiyatına da yansıyacak.

Marlin'i kullanan yatırımcılar, gaz fiyat savaşlarında kaybetmemek için 'mempool' senkronizasyonlarıyla rakiplerini yenebilmektedir. Merkezi olmayan bulut bilgi işlem ve depolama çözümleri için düşük gecikmeli iletişim sağlamaktadır. Ayrıca Yüksek Frekanslı Ticaret için altyapı sağlar.

POND Token geleceği ne olur?

Marlin, geliştiriciler ve son kullanıcılar için bir dizi araç meydana getirmiştir. Öte yandan Marlin protokolü SDK'sı performans ve güvenlik için tasarlanmış sağlam bir P2P ağı olması nedeniyle gelecek vadeder. 'Marlin Foundry' özelliği aracılığıyla, Marlin SDK'sı ile sorunsuz şekilde entegre edilebilen anonimlik ağlarının oluşturulmasına imkan sağlar. Sürekli geliştirilen ağ nedeniyle POND Token fiyatının artması beklenir.

Marlin (POND) Token nasıl ve nereden alınır?

Marlin (POND) token Binance, ZT, Huobi Global, ve Hotcoin Global gibi borsalardan alınabilmektedir.

Avantajları neler?

Kullanıcılar, Marlin ağında veri gönderip aldıklarında ödül olarak POND Tokenler kazanabilmektedirler. Stake edilebilen bir kripto para birimi olduğu için POND Tokenları üzerinde pasif gelir elde etmek mümkün. 

POND Token sahipleri, hazinedeki fonların kullanımı ve ağ kaynaklarının tahsisi de dahil olmak üzere yönetim kararlarına oy verebilirler.

Dezavantajları neler?

Çok sayıda DeFi projesi arasında yüksek rekabet olması POND Token talebinde ve fiyatında düşüşlere neden olabilir.

Özata Denizcilik, Halka Arz Edecek ABD'de Republic First Bank Battı: Finans Sektöründe Kriz SPK, Koton Halka Arzını Onayladı PatisWiss Yeni CEO’su, KAREL’de 4 Milyon Hisse Satışı Yaptı Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş. Halka Arz Oluyor. Ecogreen Enerji Halka Arz Edecek