Kripto para borsası Binance'da en çok aranan kripto paralar hangileri?

CryptoDiffer, kripto para borsası Binance'da en çok aranan kripto paraları listelediği bir veri paylaştı. Buna göre platformda en popüler olan kripto para Binance Coin.

CryptoDiffer'dan alınan verilere göre, dün (3 Eylül 2021) Binance aramalarında en popüler olan 5 coin şöyle: Binance Coin, Fantom, eCash, Cardano, Solana. Bu sırayı Ethereum, Bitcoin, Polkadot, Smooth Love Potion, Dogecoin, BitTorrent, VeChain, Tron, Avalanche ve Polygon takip etti.

Binance platformunda işlem hacmi en yüksek kripto para yüzde 77'lik bir oranla Smooth Love Potion (SLP) olurken, yüzde 76 oranıyla Fanton (FTM) ikinci ve yüzde 52'lik oranla eCash (XEC) üçüncü sırada yer alıyor. Bitcoin ise yüzde 8 ile Binance'de en düşük hacme sahip coin oldu.

Binance Coin (BNB)

Yüzde 0.5 oranında gerilemesine karşın listede ilk sırada bulunarak platformdaki en popüler kripto para olan BNB'nin hacim oranı yüzde 44 olarak gerçekleşti.

Fantom (FTM)

Binance'da en popüler aramalar içinde ikinci sırada yer alan Fantom'un fiyatı yüzde 4,1 oranında yükseldi. Platformdaki hacim oranı yüzde 76.

eCash (XEC)

Üçüncü sırada yer alan eCash, yüzde 32,2 oranında artışla listedeki en çok yükselen coin oldu. eCash'ın Binance'daki işlem hacmi ise yüzde 52 olarak gerçekleşti.

Cardano (ADA)

Cardano yüzde 2,3 oranında gerilemesine karşın listede dördüncü sırada yer alıyor. Cardano'nun platformdaki işlem hacmi yüzde 25 oldu.

Solana (SOL)

Binance'daki en popüler beşinci arama olan Solana yüzde 20,4 oranında artış kaydetti. Solana'nın Binance'daki hacmi yüzde 34 olarak gerçekleşti.

Özata Denizcilik, Halka Arz Edecek ABD'de Republic First Bank Battı: Finans Sektöründe Kriz PatisWiss Yeni CEO’su, KAREL’de 4 Milyon Hisse Satışı Yaptı SPK, Koton Halka Arzını Onayladı Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş. Halka Arz Oluyor. Ecogreen Enerji Halka Arz Edecek