Kredi çekeceklere önemli uyarı geldi! Bankaların kredi faiz oranları güncellendi

Kredi çekecek milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren bir haber geldi. Bankalar ağustos ayının güncel kredi faiz oranlarını güncelleyerek müşteri ile paylaştı. Konuttan taşıta kadar bütün kredi çeşitlerinin faiz oranları bankalar tarafından ağustos ayı güncellenmiş halde kesinleştirildi

Bankaların  müşterilere kredi çekimleri esnasında vermiş olduğu hizmet kapsamında  faiz oranların da eklenmesi ile birlikte ağustos ayında ciddi değişikler meydana geldi. Ağustos ayı itibari ile  güncel faiz oranlarını belirleyip müşterilerine belirten Şekerbank oldu. Şekerbank  ihtiyaç kredisi için müşterilerine  yüzde 3,33  oranında kredi imkanı sağlayacağını duyurdu. Bunun yanı sıra Şekerbank  taşıt kredisinin faiz oranını  yüzde 3,83’e çıkardığını da ifade etmiş oldu.

İNG Bank’tan hamle gecikmedi

Şekerbank’ın müşterilerine sunmuş olduğu kredi imkanına yönelik İNG Bank’ta kollarını sıvayarak müşterilerine kredi imkanı sunduklarını duyurdu. İNG BANK kredi imkanı kapsamında  faiz oranını yükselten bir diğer banka olma yolunda emin adımlar ile yürümeye devam edeceğini ifade etti. İNG Bank  ihtiyaç kredisi faiz oranını toplamda yüzde 3,14’e çıkardı. Bunun yanı sıra İNG BANK müşterilerine taşıt kredisi desteği sunduklarını da ifade etti. Yüksek faiz oranı ile gündemde adından sıklıkla söz ettirecek olan İNG BANK müşterilerine taşıt kredisini2,94’e çıkarırken, konut kredisini ise yüzde 3,14 ‘e çıkarttığını ifade etti.

HSCB’nin güncel faiz oranları yenilendi

Ağustos ayı itibari ile kredi çekmek isteyen kişilere bankalardan önemli uyarılar peş peşe gelmeye devam etmekte.  Öncelikle Şekerbank’ın faiz oranlarını yükseltmesi ardından İNG Bank’tan hamlenin gecikmemiş olması HSCB bankasını da adeta harekete geçirdi.
HSCB  hem konut hem de taşıt kredilerinde  yüzde 3,99  kredi imkanı sunacaklarını dile getirdi.

Garanti BBVA duruma kayıtsız kalmadı

Bilindiği üzere ağustos ayı itibari ile bankalar hem kredi hem de faiz oranlarını paylaştı. Şekerbank, İNG Bank ve HSCB Bank’ın ardından Garanti BBVA’da kredi çekmek isteyenler için hem kredi hem de  faiz oranlarını paylaşmış oldu. Garanti BBVA bu aylık ihtiyaç kredisini yüzde 2,75’ten verecek. Bunun yanı sıra Garanti BBVA taşıt kredisini ise yüzde 2,99’dan sunmaya hazırlanıyor.
 
QNB Finans Bank’ta İhtiyaç Kredisi Faiz Oranlarını Yüzde 2,09’a İndirdi
Kredi çekecek kişiler özellikle son zamanlarda bankaların güncel faiz  ve kredi oranlarına odaklanmış durumda. Bu durum kapsamında QNB finans Bank’ta ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 2,09’a düşürülmüş oldu.

Altınay Halka Arz Sonuçları Açıklandı: Yatırımcılar İçin Önemli Detay ABD Senatosu, Kripto Düzenlemesini Değiştiren Yeni Yasayı Onayladı Doğanlar Grubu'ndan Sürdürülebilir Mobilya Atılımı Bitcoin 72.000 Doları Görecek mi? Dursunbey'e Yeni Doğal Gaz Boru Hattı Türkiye Kamuda Tasarruf Tedbirlerini Duyurdu