Fenerbahçe

Fenerbahçe futbol takımı, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Süper Lig'de mücadele eden profesyonel futbol takımıdır.

Kulübün futbol dışında faaliyet gösterdiği diğer spor dalları basketbol, voleybol, atletizm, boks, kürek, yelken, yüzme, e-Spor ve masa tenisidir. Takım, iç saha maçlarını İstanbul Kadıköy'de bulunan 50.530 kişilik Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda yapmaktadır.

1907 yılında bir spor kulübü olarak kurulan Fenerbahçe, Türkiye futbol tarihinin en başarılı ve en çok taraftarı olan spor kulüplerinden birisidir.

TFF Başkanı Büyükekşi, MHK'da Yeni Bir Yapılanma Sürecini Başlatıyor
TSPOR Hissesi Neden Yükseliyor! TSPOR Alınır Mı? Borsa İstanbul'da Eylül Ayının Şampiyonu Belli Oldu!
Fenerbahçe'den sürpriz transfer Fenerbahçe-Slovacko maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe - Dinamo Kiev maçı ne zaman, saat kaçta? Dinamo Kiev Fenerbahçe maçı ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda? Fenerbahçe hisseleri, derbi sonrası yükseldi Yılın ilk çeyreğinde, borsanın kazandıranı Fenerbahçe oldu FB coin kaç TL? FB coin nedir? 3 büyüklerde kan kaybı devam ediyor! Ziraat Türkiye Kupası'nda eşleşmeler belli oldu Fenerbahçe Token nedir? Fenerbahçe Token kaç TL? Son Dakika: Fenerbahçe'nin yeni hocası belli oldu! Statta Maç İzlemek İsteyenler İçin Kurallar Değişti! Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ali Koç ile görüştü Floki Inu, Fenerbahçe'nin yeni sponsoru oldu Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Avrupa macerası devam ediyor Fenerbahçe'nin toplam borcu belli oldu En çok kazandıran yerli fan token Galatasaray! Spor kulüplerinin bilançoları açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray ortak oluyor FENER hisseleri neden yükseldi? Fenerbahçe'den bir transfer hamlesi daha Fenerbahçe'de beklenmedik transfer hamlesi Fenerbahçe 7 futbolcuyla yollarını ayırabilir Hidemasa Morita, Fenerbahçe’de Ozan Tufan, İngiltere yolcusu! Bakambu Fenerbahçe'ye çok yakın