Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü belli oldu!

Geçtiğimiz haftalarda arka arkaya alınan kötü sonuçlarla birlikte Ali Koç'un kararıyla yönetim Victor Pereria'nın görevine son vermişti.

Fenerbahçe'nin yeni hocası kim?

Geçtiğimiz haftalarda Ali Koç'un kararıyla yolların ayrıldığı Victor Pereria ile yollar ayrılmıştı. O günden bu yana yönetim ve Fenerbahçe uzun süredir sessizliğine son mu veriyor?

Dış basında yer alan haberlere göre Fenerbahçe'nin yeni hocası belli oldu her konuda anlaşıldığı iddia edilen hocanın ismi Sleven Bilic. 

Önceki yıllarda Beşiktaş antrenörlük görevini üstlenen Hırvat teknik adam hem Türkiye futboluna yatkınlığı hem de boştaki adaylar arasındaki en ekonomik olanı.

İddiaya göre Bilic 2.5 yıllık bir kontrat istiyor. Bilic, 2021 Ocak’tan beri Beijing Guoan’ın başında görev alıyor fakat Çin'de futbol ekonomisi giderek zayıflamasından dolayı Bilic ile yolların ayrılmaya çok yakın olduğu iddia edildi. 

Hırvat Teknik Adam Slaven Bilic

53 yaşındaki teknik adam 2013 - 2015 yılları arasında Beşiktaş takımını çalıştırmış ve renkli kişiliği ile çok sevilmişti. Ardından West Ham'ın başına geçen Bilic buradaki istikrarsız sonuçlar nedeniyle görevinden ayrıldı ve West Bromwich ise, 2019- 20’de Championship’i Marcelo Bielsa’nın ekibi Leeds United’ın arkasında 2. bitirip Premier Lig’e yükselme başarısı gösterdi.

Son olarak Çin Süper Ligi ekiplerinden  Beijing Guoan'ı çalıştıran Bilic Türkiye'de 2.5 yıllık bir kontrat istediği söyleniyor.

Altınay Halka Arz Sonuçları Açıklandı: Yatırımcılar İçin Önemli Detay ABD Senatosu, Kripto Düzenlemesini Değiştiren Yeni Yasayı Onayladı Doğanlar Grubu'ndan Sürdürülebilir Mobilya Atılımı Bitcoin 72.000 Doları Görecek mi? Dursunbey'e Yeni Doğal Gaz Boru Hattı Türkiye Kamuda Tasarruf Tedbirlerini Duyurdu