Kılıçdaroğlu'na benzeyen bakan yardımcısı görevden alındı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na benzediği için sık sık gündeme gelen Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Ahmet Emre Bilgili'nin görevinden alındığı duyuruldu.

Dün gece yarısı Resmi Gazete'nin bugünkü bölümünde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla görevden alınan Bilgili'nin yerine Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz atandığı duyuruldu.

Kılıçdaroğlu'na Benzerliği Büyük Olay Olmuştu

 Sosyal medyada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile benzerliği nedeniyle gündem olan Ahmet Emre Bildiği, geçtiğimiz dönemde verdiği röportaj ile yüzleri güldürmüştü.

''Trafiğin yoğun olduğu zamanlarda motorla ulaşım sağladığını herkesin bana kadara gülüşmesini ve kendi aralarında 'ne kadar benziyor' gibi şeyler konuştuğunu görebiliyorum.  Bu artık benim için alışkanlık olmuş durumda. Caddede yan yana yürüdüğümüz gençlerin 'lan bu Kılıçdaroğlu değil mi?' cümlesi artık kulağımda yer yaptı. Yurt dışında bulunduğum zamanlarda Türkler'e benim Kılıçdaroğlu olmadığımı anlatmaya çalışıyorum'' dedi.

Kılıçdaroğlu Değilim!

Yine aynı röportajda "Geçen dönemlerde Sayın Ertuğrul Günay, Atatürk Havalimanı'nda bir CHP milletvekili ile birlikteyken VİP salona giriş yaptı ve ben de onu karşılamak için ordayken yanındaki milletvekiline beni Kemal Bey'in kardeşi olarak tanıştırdı. Sayın vekil de, gayet normal bir biçimde bana, 'memnun oldum' dedi. Tabii akabinde Sayın Günay durumu anlattı. 

Katıldığım bir fasıl ortamında mekana girişimle içinde Beyazıt Öztürk'ünde olduğu bir masa kahkahayı patlattı. Meğer durum farklıymış beni Kemal Bey'e benzeten birkaç kişi olmuş, masada beni tanıyan birisi de durumu anlatmış kahkahalarda bu yüzdenmiş. 

Londra Olimpiyatlarında da bir Türk vatandaşın yanıma geldi ve fotoğraf çektirdi.'' dedi.

Yeni Bakan Yardımcısı Nafiz Yılmaz Kimdir?

1971 yılında Kayseri'de dünyaya gelen Nafiz Yılmaz, lise eğitimini Develi İmam Hatip Lisesinde gören, lisans eğitimini 1993 yılında Marmara Üniversitesinde İlahiyat eğitimini tamamladı.

Marmara Üniversitede İlahiyat Fakültesi Tasavvuf Anabilim Dalı'nda doktora çalışmasını tamamladı.

Nafiz Yılmaz, 2 Ocak 2014 tarihinden itibaren Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürü olarak görev yapıyordu. Bu görevden alınan Nafiz Yılmaz, yeni Milli Eğitim Bakanı Yardımcısı görevine Resmi Gazete'nin yayınlanan yeni sayısı ile başlamış oldu.

ABD'de Republic First Bank Battı: Finans Sektöründe Kriz PatisWiss Yeni CEO’su, KAREL’de 4 Milyon Hisse Satışı Yaptı SPK, Koton Halka Arzını Onayladı Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş. Halka Arz Oluyor. Ecogreen Enerji Halka Arz Edecek Mehmet Şimşek Katı Kurallar Uygulanacak dedi