Çaykur 2022 işçi alımına başlıyor! İşte detaylar

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü, çay sezonun yaklaşmasıyla personel ağını geliştirme kararı aldı. Çaykur bünyesinde 630 yeni personelin alacağını duyurdu.

Çaykur 2022 işçi alımına başlıyor! İşte detaylar

Rize'nin AK Parti İl Başkanlık görevini sürdüren İshak Alim, 2022 yılı yaş çay sezonunun başlamasına kısa bir süre kala Çaykur kadrolarını genişleteceğini duyurdu. Açıklamasında alınacak personel sayısı olarak 630 kişi rakamında son kararın çıktığını açıklayan İshak, Çaykur ve bölgemizde hayırlı olmasını dilediğim bir yola çıkıldığını söyledi. Bölgede ki tarım faaliyetlerini devam ettirmek için ekonomik sistemin desteklenmesine olanak tanıyacak şekilde 2022 yılının sezonunda mevsimlik 630 yeni personelin istihdam edileceğini duyurdu.

Haber kimileri için yeni bir iş, aş kapısı olacağı için mutluluk yaratırken kimileri içinse mevsimlik olması hayal kırıklığına uğrattı.

ÇAYKUR işçi Alımı Ne Zaman?

ÇAYKUR: Giresun, Artvin, Rize ve Trabzon bölgelerinde var olan fabrikalarda çalıştırılmak üzere alınacak toplam 630 personelin 600 tanesinin düz personelin istihdam edileceğini 30  işçi içinse planlamanın engelli personellerden oluşacağını duyurdu. Başvuru tarihleri ise 2022 yılının Şubat ve Mart aylarında İŞKUR üzerinden gerçekleştirilebilecek.

Etiketler