JPMorgan analistinden 6 altcoin önerisi!

Dünyanın en büyük bankacılarından birsi olan JP Morgan'ın bir analistine göre ETH'yi koltuğundan edebilecek 6 adet altcoin var. ETH rakibi altcoinler şimdi BirBorsa'da.

Ethereum'u Geçebilecek Altcoinler!

Dünyadaki en büyük bankacılık devlerinden biri olan JPMorgan'ın analistleri, ETH'nin 2022 yılında dünya üzerinde potansiyeli olan en iyi altcoinlerinin Ethereum'a meydan okumasını bekliyor. Geçtiğimiz günlerde yayınladığı raporla birlikte yatırımcılara bir yol haritası çizildi.

JPMorgan'daki analistlerin yorumları ise şöyle;

JPMorgan genel müdürü Nikolaos Panigirtzoglou'nun ekibi analistleri, Ethereum'un DeFi ağındaki gücünün giderek azaldığını düşünen analist ekibi, Bitcoin'deki yükseltmenin hala en az 1 yıl olduğunu hatırlatan analistler, 'sharding yükseltmesinin''  Ethereum’un bu güncellemelerindeki uzak geleceğin ETH'nin DeFi alanındaki pazar payını da etkileyeceğini düşünüyor. Ocak 2021’den bu ETH pazar payı hali hazırda yüzde 30 düştü. 

Konu ile ilgili rapor görüşünde bulunan analistler, zihnimizdeki ETH’nin dominancesi altcoinler için artık risk altında. Neden Ethereum hakimiyeti risk altında diye soranlar için durum şöyle, Ethereum ağının ölçeklendirilmesi konusunda geç kalınması ihtimali riski artırıyor.

Panigirtzoglou’ya göre, Terra (LUNA), Solana (SOL), Avalanche (AVAX), Fantom (FTM), Tron (TRX), Polygon (MATIC) ve Binance Smart Chain (BSC) gibi Ethereum'un en yakın rakipleri, Ethereum'da güncellemenin gecikmesiyle birlikte ETH'nin yerini almaya potansiyel coinler giderek güç buluyor. Örneğin çözüm programı Polygon, 2021 yılında yaptığı yükseliş ile major coinlerin tahtını sarsmaya devam ediyor.

Ethereum’un tahtının sarsılmasının ana unsuru ise DeFi ağındaki payının giderek azalması. Ethereum ağındaki gecikecek olan güncelleme ve altyapı çalışmaları, geciken sürede diğer ağlara kayan yatırımcı ve blok çalışanlarının güvenini 2023 yılına kadar çoktan kazanmış olacak. Ayrıca kullanım alışkanlarının da kazanılmasının ardından ETH ağına geri dönüş çok hızlı olmayabilir. Bu da en değerli ikinci kripto para biriminin eski yerine gelmesinin çokta kolay olmayacağını düşünülüyor.

Altınay Halka Arz Sonuçları Açıklandı: Yatırımcılar İçin Önemli Detay ABD Senatosu, Kripto Düzenlemesini Değiştiren Yeni Yasayı Onayladı Doğanlar Grubu'ndan Sürdürülebilir Mobilya Atılımı Bitcoin 72.000 Doları Görecek mi? Dursunbey'e Yeni Doğal Gaz Boru Hattı Türkiye Kamuda Tasarruf Tedbirlerini Duyurdu