Efinity Token nedir? Efinity coin yorum

Efinity Token yani EFI Efinity’nin deflasyonist belirteci ve likidite ile ödülleri için geliştirilmiştir. Kripto para yatırımcıları tarafından merak edilen Efinity Token yardımcı program simgesidir.

Efinity Token nedir? Efinity coin yorum

Efinity Token nedir?

Efinity Token nedir sorusunu kısaca açıklamak gerekirse geleneksel kripto para birimlerinden farklı olarak Efinity Token, çeşitli uygulamalarda kullanılan bir yardımcı program simgesidir. Dijital ödeme için Ethereum ağını kullanmanın iyi bir yoludur. Platform giderek daha pahalı hale gelen Ethereum blok zinciri üzerine inşa edilmiştir. Tasarım gereği Efinity, NFT'lerin oluşturulmasına ve aktarılmasına öncelik verir ve bu da onu çeşitli uygulamalar için ideal kılmaktadır.

Efinity ağı iki ayrı zincirden oluşur. Polkadot ağının kalbi olan PRC-20 birlikte çalışabilirlik ve dağıtılmış güvenlikten sorumludur. Ana blok zinciri olan PRC-20 ikisinin bir melezidir. Entegre zincirler arası bir NFT ağıdır. Efinity’nin en yeni lansmanı. Akıllı telefon kullanımı için tasarlanmıştır ve mobil cihazlarda satın alınması ve kullanılması kolaydır.

Efinity token ico ağı ölçeklenebilir, çevre dostu ve deflasyonist bir NFT blok zinciri olarak oluşturulmuştur. Oyun yaratıcıları, işletmeler ve uygulamalar için harika bir platformdur. Efinity network bu projeleri inşa etmenin harika bir yoludur ve Efinity Token'a uygulanabilir bir yatırım olarak bakmaya başlamak için iyi bir yerdir. Bu kripto para birimi daha fazla para kazanılmasına yardımcı olabilir.

Efinity Token projesi

Efinity Token projesi kapsamında Efinity Token kurucusu kim sorusu öne çıkmaktadır. Efinity'nin kurucuları Witek Radomski, Maxim Blagov ve Witek Radomski'dir. Bu insanlar günümüzün mevcut kripto para birimleriyle ilgili en büyük sorunlarını çözen bir blok zinciri oluşturmak için gerekli uzmanlığa ve deneyime sahiptir. Amaçları Ethereum ekosistemi için ölçeklenebilir bir platform oluşturmaktır. Ancak bu zorluklara rağmen bu sorunlara bir çözüm aramaktadırlar. Akıllı sözleşme teknolojisinin yardımıyla Efinity Token çözümün önemli bir bileşenidir.

Efinity ağı bir parachaindir ve konsensüs algoritması Polkadot Relay Chain doğrulayıcılarına dayanmaktadır. Ekonomik çerçevesi merkezi olmayan bir ekonomiye dayanmaktadır ve tüketicilerin verileri kontrol etmesine ve kendi dijital varlıklarını oluşturmasına olanak tanımaktadır. Aynı zamanda kendi durumuna sahip bir blok zinciridir.

efinity token nedir

Efinity Token yorum

Efinity Token yorum ve Efinity Token ekşi kapsamında çeşitli bilgi arayışları süren kripto para yatırımcıları için farklı bilgiler önem arz etmektedir. Bir NFT ağı olarak Efinity Ethereum tabanlı blok zinciri ve Ethereum tabanlı sistem arasında bir köprü olacak şekilde tasarlanmıştır. Efinity ağının temel amacı genel amaçlı hesaplama değil işlem ve alışverişi kolaylaştırmaktır. Ağın amacı hem coin alıcıları hem de satıcılar için daha iyi bir deneyim sağlamaktır. Ayrıca web sitelerine göz atarak ekibin uzun vadeli vizyonunun ne olduğunu öğrenebilirsiniz.

Efinity Ethereum blok zinciri platformunda çalışan alternatif bir blok zinciridir. Blok zincirinin genel amaçlı bir hesaplama blok zinciri olması amaçlanmamıştır bu nedenle Efinity tokenomics ağı tam teşekküllü genel amaçlı bir ağ değildir. Bunun yerine belirteçlerin alım ve satımına odaklanan özel bir kripto zinciridir. Geliştiricileri daha verimli bir ortam sağlayacak merkezi olmayan bir blok zinciri oluşturmaya kendini odaklamıştır.

efinity token binance

Efinity Token geleceği

Efinity Token geleceği kapsamında belirtmek gerekir ki Efinity ekosistemi Ethereum ekosistemindeki bir parachain olan Polkadot'a dayanmaktadır. Bu ağ işlemlerin altı saniyeden kısa sürede onaylanmasını sağlar. Ayrıca Efinity, çoklu imza özelliğini destekleyen tescilli bir akıllı sözleşme sistemi kullanır. Bu özellik temel teknolojisinin önemli bir parçasıdır. Blok zinciri NFT'ler için küresel bir platform olacaktır. Bu ağ hızlı, güvenli ve verimli bir NFT platformu sağlayacaktır.

Efinity Token hangi borsada bulunur?

Efinity Token Binance , Huobi ve Okex gibi önde gelen borsa sitelerinde bulunabilir. Borsalarda Efinity Token alıp satabilmek için bir hesabınızın olması gerekir.

Efinity Token grafik

Efinity Token grafik başlığı adı altında 1 aylık Efinity Token grafiği inceleyeceğiz.

efinity token grafik

Efinity Token hedef fiyatı

Efinity Token hedef fiyatı 1 dolar seviyelerine çıkması yönünde öngörülere sahiptir. Ancak çeşitli risk ve belirsizliklerin her platformda olduğu gibi burada da olması muhtemeldir.

Efinity Token ne kadar?

Efinity Token alınır mı sorusunu cevaplamamızı sağlayan bilgiler aşağıda belirtilmektedir.

Efinity Token kaç dolar?

Efinity Token kaç dolar sorusunun yanıtı 1 Efinity Token dolar bazında 0,79 dolar olarak belirtilebilir.

Efinity Token kaç TL?

Efinity Token kaç TL sorusunun yanıtı 1 Efinity Token TL bazında 10,9 TL olarak belirtilebilir.

Efinity Token değerleri nelerdir?

Piyasa Değeri: 135,29M Dolar

Hacim: 6,40M Dolar

İçerik yatırım tavsiyesi değildir.