İstanbul’un en lüks semtinde 120 ay vade ile ev sahibi olabilirsiniz!

TOKİ tarafından yeni bir müjde verildi. TOKİ, açık artırma ile konut satışı yapacağını duyurdu.

TOKİ açık artırma ile konut satışı yapacağını duyurdu. İstanbul’un lüks semtleri arasında yer alan Bakırköy ve Beyoğlu’nda bildiğiniz gibi ev fiyatları aldı başını gidiyor. Hal böyle olunca insanlar da uygun fiyatlı ve vadesi fazla olacak şekilde ev sahibi olmak için araştırma yapmaktadır.

TOKİ tarafından Bakırköy ve Beyoğlu’nda yer alan konutlara Salı günü saat 10.30 da düzenlenecek olan açık artırma ile ev satışı yapılacak. Yapılacak açık artırma TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu Merkezi’nde düzenlenecek olmakla beraber evlerin oda sayısı, peşinatı ve vade farkı farklılık göstermektedir.

Toplam 45 daire satılacak!

TOKİ tarafından Bakırköy ve Beyoğlu’nda yer alan bazı daireler açık artırmayla satışa sunulacak. Bakırköy Koru Florya’da yer alan 12, Beyoğlu’nda yer alan 33 daire satışa sunulacak. Daireler 1+1 ile 4+2 arasında olmakla beraber vade farkı ve taksit tutarı oda sayısına göre farklılık göstermektedir. Bakırköy’de yer alan daireler için %30 peşinat ve 60 ay vade imkanı sunulurken, Beyoğlu’nda bulunan daireler için %50 peşinat ve 120 ay vade imkanı sunulacaktır. Gerçekleştirilecek açık artırma için henüz ev fiyatları belli olmadığından dolayı ihale açılışı yapıldığında fiyatlar belli olacaktır. En ucuz ev fiyatı belli olduğu takdirde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

ABD'de Republic First Bank Battı: Finans Sektöründe Kriz PatisWiss Yeni CEO’su, KAREL’de 4 Milyon Hisse Satışı Yaptı SPK, Koton Halka Arzını Onayladı Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş. Halka Arz Oluyor. Ecogreen Enerji Halka Arz Edecek Mehmet Şimşek Katı Kurallar Uygulanacak dedi