Müjde: TOKİ kura çekim tarihi açıklandı

Dar gelirli vatandaşın ev sahibi olması için imkan tanıyan TOKİ başvuruları hala devam ediyor. Bugün gelen açıklamayla TOKİ kura çekim tarihi belli oldu.

Müjde: TOKİ kura çekim tarihi açıklandı

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olarak adlandırılan TOKİ’de kura çekim tarihi belli oldu. Konuyla ilgili müjdeyi Toplu Konut İdaresi Başkanı Ömer Bulut verdi. Ömer Bulut tarafından verilen müjdede konut projesinde kura çekimlerinin 31 Ekim tarihi itibariyle yani başvurular sona erer ermez ilk hafta gerçekleşeceği duyuruldu.

TOKİ için heyecan dolu bekleyiş devam ediyor. Eylül ayı itibariyle başvurusu başlayan TOKİ sosyal konut projesine milyonlarca kişi başvuru yaptı. TOKİ Başkanı Ömer Bulut tarafından sosyal konut projesinin kura çekimi için tarih verildi.

Kura çekim tarihi açıklandı!

Müjde: TOKİ kura çekim tarihi açıklandı - Resim : 1

Milyonlarca kişinin başvuru yaptığı dev konut projesinde kura çekimleri için 31 Ekim tarihi işaret edildi.  Yani TOKİ başvuruları biter bitmez ilk hafta hemen kura çekimi gerçekleştirilecek. Yani bu kapsamda TOKİ kura çekimi Kasım ayının ilk haftasında gerçekleştirilmiş olacak.

TOKİ başvuru ücreti iade edilecek mi?

TOKİ başvurusu yapan kişiler kura çekiminden sonra adını görmediği takdirde TOKİ başvuru ücreti iade edilecek mi? şeklinde araştırma da yapmaktadır. TOKİ başvuru ücretleri banka vasıtasıyla yatırıldı. Kişiler tarafından yatırılmış olan 500 TL’lik ücret ise kura süreci tamamlandıktan sonra eğer isim çıkmamışsa para yatırılan IBAN adresine yeniden gönderilecektir. Kasım ayında gerçekleştirilen kura çekiminden sonra vatandaşlara ödemeler geri iade edilecektir.