İstanbul’da dev Blockchain etkinliği

27-28 Temmuz arasında gerçekleşmesi planlanan İstanbul’daki Blockchain Economy Istanbul Summit etkinliği, birçok kripto yatırımcısı tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.

Kripto dünyasında Asya ve Avrupa’yı birleştirmesi adına etkinliğin yapılacağı şehir olarak İstanbul seçildi. Yapılacak olan bu etkinlik pandemiden sonra gerçeklesek ilk kripto para etkinliği olacak.

Dünya üzerinde 18 milyona yakın kullanıcısı bulunan kripto paralar ile alakalı etkinlik,  KuCoin sponsorluğunda İstanbul’da gerçekleşecek. Birçok yatırımcının katılacağı bu konferansta İstanbul’da gerçekleştirilmesi oldukça önemli bir yere sahip.

Uzun zamandır pandemi etkisiyle etkinlik yapılmayan ve pandemiden sonra yapılacak etkinliğin İstanbul seçilmesinin ardından KuCoin Labs Başkanı şu ifadelerde bulundu:

“Türkiye'deki 2022 faaliyetlerimize önemli yatırımlar sağlayacağız. Ülkenin kripto para sektörü açısından öncü ülkelerden biri olmasını önemsiyoruz ve bu noktada elimizden geleni yapacağız. Diğer bir yanıyla İstanbul'un böyle büyük bir etkinliğe ev sahipliği yapacak olması çok önemli. KuCoin gibi global ekosisteme değer katan bir borsanın yanında birçok önemli şirket de İstanbul'da buluşacak. Bu kapsamda Avrupa ve Asya'nın kesiştiği bu şehirde blokchain için kilit bir köprü oluşturacağız. Tüm kripto para yatırımcılarını ve blockchain profesyonellerini bu zirveye bekliyorum. Türk yatırımcılarla Blockchain Ekonomi İstanbul'da buluşmak için sabırsızlanıyoruz." şeklinde ifadelerde bulundu.

Konferansta Blokzincir teknolojisi üzerinde durulacak

İstanbul’da yapılacak olan görüşmede Blokzincir teknoloji hakkında bir takım bilgilendirmeler yapılacak. Blokzincir teknolojisinin yanında kripto paralarda düzenleme, kripto madenciliği gibi konularda ele alınacak.   

Özata Denizcilik, Halka Arz Edecek ABD'de Republic First Bank Battı: Finans Sektöründe Kriz SPK, Koton Halka Arzını Onayladı PatisWiss Yeni CEO’su, KAREL’de 4 Milyon Hisse Satışı Yaptı Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş. Halka Arz Oluyor. Ecogreen Enerji Halka Arz Edecek