İstanbul Havalimanı en yoğun havalimanı seçildi!

İstanbul Havalimanın mayıs ayı içerisinde en yoğun havalimanlarından biri seçildi. Avrupa Uluslararası Havalimanları Konseyi’nin verilerine göre İstanbul Havalimanı toplam 5 milyon 996 bin 71 yolcuya hizmet verdi.

Mayıs ayı içerisinde Avrupa'da en fazla yolcuya hizmet sağlayan havalimanı olarak kayıtlara geçen İstanbul Havalimanı, haziran ayında da toplam  5 milyon 996 bin 71 yolcuya hizmet vererek; bu unvanını korumaya devam etti.

Avrupa Uluslararası Havalimanları Konseyi (ACI EUROPE), haziran ay içerisinde ilişkin yolcu rakamlarını detaylı bir şekilde paylaştı. Veriler doğrultusunda mayıs ayı içerisinde toplam da 5 milyon 661 bin 151 yolcu hizmet sağlayan İstanbul Havalimanı, haziran ayı içerisinde de toplam 5 milyon 996 bin 71 bin yolcuyu ağırladı. Böylelikle Avrupa'nın en

yoğun havalimanlarından birisi seçildi. İstanbul Havalimanı’nı toplam 5 milyon 991 bin 128 yolcu ile Londra, Paris Charles De Gulle ile Heathrow, 5 milyon 450 bin 28 yolcu takip etti. Antalya Havalimanı ise söz konusu olan değerlendirmede toplam 3 milyon 911 bin 395 yolcu ile listenin 8’inci sırasında yerini aldı.

ABD'de Republic First Bank Battı: Finans Sektöründe Kriz PatisWiss Yeni CEO’su, KAREL’de 4 Milyon Hisse Satışı Yaptı SPK, Koton Halka Arzını Onayladı Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş. Halka Arz Oluyor. Ecogreen Enerji Halka Arz Edecek Mehmet Şimşek Katı Kurallar Uygulanacak dedi