Harvest Finance (FARM Coin) nedir? FARM Coin hakkında merak edilenler

'Harvest Finance nedir?', 'FARM Coin'in geleceği ve fiyatı ile ilgili yorumlar' gibi aramalarla gün içerisinde yatırımcıların odağına yerleşen Harvest Finance'ı (FARM Coin) inceledik.

'Harvest Finance nedir?', 'FARM Coin'in geleceği ve fiyatı ile ilgili yorumlar' gibi aramalarla gün içerisinde yatırımcıların odağına yerleşen Harvest Finance'ı (FARM Coin) inceledik.

Harvest Finance, bireylerin zamandan ve işlem ücretlerinden tasarruf etmelerini sağlayan açık kodlu bir sözleşmedir. Sözleşmenin ve platformun yerel token'ına da FARM denir. 

Harvest Finance platformu, kullanıcılar için en kârlı havuzları bulup bu havuzlara kullanıcıların adına para yatırabilir, piyasadaki en yüksek ve en güvenilir faiz oranlarından yararlanılmasına yardım edebilir. Platformun tokenı olan FARM Coin, bir maden öncesi aşamadan geçmemiş ve risk sermayesi şirketlerinden destek almamıştır.

Harvest Finance (FARM) nedir?

Harvest Finance, verim çiftçilerinin ekim ve hasat için en verimli platformları bulmalarında yardım eden merkeziyetsiz bir protokoldür.

Harvest, merkezi olmayan finans projelerini 7 gün 24 saat boyunca izler. Düzenli olarak gelirleri toplar ve gas ücretlerini ödemek ve fonları fırsatlar arasında taşımak için kullanmaktadır. Ayrıca istenmeyen kişilerin platforma girişini engelleyebilmektedir. Böylece de güvenilirliği üst düzeyde tutar.

DeFi (Merkezi olmayan finans), getiri çiftçiliği ve likidite madenciliği planlarıyla tanınmaktadır. Bundan ötürü, her biri çiftçilere bir öncekinden daha iyi veri vadeden yeni platformlar inşa edilmektedir. SushiSwap'tan Curve'a kadar likidite sağlayıcıları seçim yapma konusunda birtakım zorluklarla karşılaşıyor.

FARM Coin nedir?

FARM, Harvest Finance platformunun para birimidir. Platformun ekosistemindeki fon akışını izler ve basit hale getirir. FARM, bir maden öncesi aşamadan geçmemiş ve risk sermayesi şirketlerinden destek almamıştır.

Bu sebeple lansmanda token 0 arzıyla başladı. Dört yıl boyunca toplam arzının 690 bin 420 tokena ulaşması bekleniyor. Enflasyonu kontrol etmek için FARM düzenli olarak yakılıyor. Mesela, varlığının üçüncü ve dördüncü haftalarında sırasıyla 14 bin 850 ve 5 bin 846 FARM tokenı yakıldı.

FARM Coin'in geleceği hakkında yorum

Günümüzde DeFi platformlarının popülaritesi arttıkça bu platformları aynı anda takip etmek de bir o kadar önem kazandı. Bu noktada kullanıcıların Harvest'i takip ettikleri söylenebilir. Öte yandan pek çok DeFi platformunda olduğu gibi FARM token'ın sağladığı avantajlar da kullanıcılar tarafından yakından takip ediliyor.

Harvest Finance Coin'in toplam arzı 673,740 FARM iken dolaşımdaki arzı da 651,812.73 FARM seviyesinde.

Risklerin yoğun olduğu piyasada FARM gibi sağlam projeye sahip bir birimin gelecekte değer kazanarak çok daha iyi yerlere gelmesi bekleniyor.

FARM Coin, 12 Ağustos 2021 tarihinde Binance üzerinde listelendi ve tarihi zirvesini yine bu listelemenin ardından gördü. 965 dolara aldığı anlık temasın ardından şiddetli bir geri çekilme yaşayan Farm Coin grafiklerinde düşen trend uzun süredir devam ediyor.

Haberin yapıldığı sırada 101 dolardan işlem gören Farm Coin geleceği açısından piyasa analistleri tarafından incelendiği taktirde düşüş trendinin devam ettiğini söylemenin mümkün olduğunu dile getiriyorlar. Farm Coin grafiklerinde olası yükseliş senaryosunun başlaması içinse 141 dolar üzerinde tekrardan işleme konu olması gerektiği düşünülüyor.

Farm Coin destek ve dirençleri ise şöyle sıralanıyor:

Destekler: 86.8 - 62.4 - 41.6

Dirençler: 118.4 - 137.3 - 156.3.

Farm Coin Binance'da var mı? Hangi borsalarda işlem görüyor?

Farm coin; Binance, gate.io, coinbase, Uniswap, Poloniex borsalarında bulunmaktadır.

Merkezi olmayan ve merkezi borsalarda listelenen tokenın listelendiği bazı merkezi olmayan borsalar (DEX'ler), Uniswap, Paraswap, DeBank ve 1inch.exchange'i içermektedir. Öte yandan FARM; Gate.io, Hotbit, Probit ve LBank'ta ve en son da Binance'da yapılan işlemlerde kullanılabilmektedir.

Haftanın Kazandıran ve Kaybettiren Hisseleri Altınay Halka Arz Sonuçları Açıklandı: Yatırımcılar İçin Önemli Detay ABD Senatosu, Kripto Düzenlemesini Değiştiren Yeni Yasayı Onayladı Doğanlar Grubu'ndan Sürdürülebilir Mobilya Atılımı Bitcoin 72.000 Doları Görecek mi? Dursunbey'e Yeni Doğal Gaz Boru Hattı