Gümüş piyasası değer kazanmaya devam ediyor

Gümüşte de hedefler yükseldi. 25 dolar bandında hareket eden gümüşün, bu seviyenin üzerinde kaldıkça yatırımcısına kazandırmaya devam etmesi gerekiyor.

Küresel ekonominin seyri konusunda şüpheleri olanlar enflasyon karşıtı ürünler olan kıymetli madenler piyasasını canlandırdı.

Fed’in faizler konusundaki kararsızlığı, doların dalgalanması, hisse senedi piyasalarındaki belirsizlik ve piyasa hakimiyeti konusundaki belirsizlik, yatırımcılarda güvenli liman olarak bilinen kıymetli metallere talebi bir hayli artırdı. Bu da gümüşte hedeflerin yükselmesine neden oldu.

Gümüş fiyatı 25 dolar bandında 

Psikolojik 25 dolar eşiğinin üstünde kalması ons gümüş yatırımcısına yükselişin devamı ve kazançların çoğalması için sinyal veren taraflardan biri.

Teknik analizler 25.50/60 bölgesinin ons gümüş için zor bir hedef olmadığını ve buradaki küçük barajın geçilmesi ve o bölgede gün kapatması halinde gözler 26 dolar arayışında olacak.

Ancak burasının gümüşün karşısına kuvvetli bir direnç olarak çıkacağı da hatırlatılıyor. Aşağıda ise 24.50’ye doğru hareketlerin alım fırsatı olarak görülebileceği belirtiliyor. Fakat söz konusu alanın korunamaması gümüşte satışları artırabilir ve 24 Dolar seviyesine doğru düzeltme başlatabilir.

Altınay Halka Arz Sonuçları Açıklandı: Yatırımcılar İçin Önemli Detay ABD Senatosu, Kripto Düzenlemesini Değiştiren Yeni Yasayı Onayladı Doğanlar Grubu'ndan Sürdürülebilir Mobilya Atılımı Bitcoin 72.000 Doları Görecek mi? Dursunbey'e Yeni Doğal Gaz Boru Hattı Türkiye Kamuda Tasarruf Tedbirlerini Duyurdu