Emekliler için yepyeni kredi fırsatları geliyor! Bu üç bankaya dikkat

Yükselen enflasyon ile ekonomik açıdan zor günler geçiren emeklilere bankalardan yeni fırsatlar geliyor. Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halk Bankası, emekliler için kredi fırsatları sunmaya devam ediyor. Kredi kampanyalarının detayları haberin devamında yer alıyor.

Maaşları ile geçinmekte zorlanan emeklilere, bankalardan kredi teklifleri gelmeye devam ediyor. Emeklilerin sıklıkla tercih ettiği bankaların da aralarında bulunduğu üç banka, yeni kredi kampanyaları ile emeklilere yeni imkanlar sunmayı sürdürüyor. Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank gibi bankaların başlattığı bu kredi kampanyası yalnızca emeklileri kapsıyor. Emeklilerin yükünü hafifletecek olan bu kredi kampanyaları ile ilgili bilgiler aşağıda yer alıyor.

Ziraat Bankası’nın kredi kampanyası

Öncelikle bu bankanın kredi kampanyasından faydalanmak istiyorsanız, emeklilik maaşınızı bu bankadan alıyor olmanız gerekmekte. Ziraat Bankası, maaşlarını kendisinden çeken emeklilere sunduğu kredi imkanlarını “emeklinin artısı kredi paketi” olarak adlandırıyor. Bu kredi paketi ile emekli vatandaşlar, konut için ya da nakit için daha avantajlı bir şekilde kredi kullanabiliyorlar.
 
Ziraat Bankası’nın vermiş olduğu kredi imkanlarına göre, emekliler 20 bin TL civarında 36 ay vadeli kredi çektiklerinde, uygulanan faiz oranı yüzde 1.55 civarında oluyor. Aylık taksit tutarı ise 776.80 TL’ye denk geliyor. Eğer çekilecek miktar 40 bin TL olacaksa, faiz oranı yüzde 1.69 olarak belirleniyor. Aylık ödenmesi gereken tutar ise 1.597.81 TL olarak belirleniyor.


Eğer emekli vatandaş konut kredisi için 100 bin TL tutarında bir krediye başvurursa, 120 ay vade ile, faiz oranı yüzde 1.29’dan işlem yapabiliyor. Bu kredinin taksit tutarı ise 1.642.87 TL olarak belirlenmiş. Diğer yandan 1.000.000 TL civarındaki konut kredisi ise 120 ay vadeli iken faiz oranı yüzde 1.34’e tekabül ediyor. Taksit tutarı ise 16.801.20 TL olarak belirlenmiş.

Halkbank Kredi Kampanyası

 Kendisinden emekli maaşı çeken müşterilerine nakit desteği için kampanya sunan Halkbank, emeklilerin yükünü hafifleten bankalar arasında yerini alıyor. Halkbank’ın kampanya için sloganı ise “mutlu emekli kredisi” olarak belirlenmiş.
 
Emekli vatandaşlar için 100 bin TL üst limit belirleyen banka, 36 ay vade imkanı tanıyor. Diğer yandan faiz oranları ise yüzde 1.55 ile yüzde 1.69 arasında değişiklik gösterebiliyor. Emeklilere yönelik 100 bin TL’lik tüketici kredisi veren banka, aylık taksitlendirmesini ise ortalama 5 bin 354 TL civarında belirlemiş.

Vakıfbank Kredi Kampanyası

Emekliler için kredi fırsatları sunmakta olan bir diğer banka ise Vakıfbank. Bu banka da yine diğer bankalarda olduğu gibi 36 aya kadar vade imkanı sunarken, uygun oranlarda faiz seçenekleri de sunuyor. Yine esnek ödeme imkanları tanıyan Vakıfbank, emeklilerin yanı sıra kamu personelleri ve özel sektör çalışanları için de farklı kampanyalar sunuyor. Vakıfbank’ın kredi imkanları için sitesini ziyaret edebilir, size uygun kredi seçeneği için SMS yoluyla başvuruda bulanabilirsiniz.

Haftanın Kazandıran ve Kaybettiren Hisseleri Altınay Halka Arz Sonuçları Açıklandı: Yatırımcılar İçin Önemli Detay ABD Senatosu, Kripto Düzenlemesini Değiştiren Yeni Yasayı Onayladı Doğanlar Grubu'ndan Sürdürülebilir Mobilya Atılımı Bitcoin 72.000 Doları Görecek mi? Dursunbey'e Yeni Doğal Gaz Boru Hattı