Emekli Promosyonları 8.000 TL’ye dayandı!

Emekli maaşını taşıyana promosyon sağlayan bankaların sayısı her geçen gün artıyor. Aynı zamanda birbirleriyle müşteri kapma yarışına giren bankalar bu kapsamda en yüksek promosyonu vermeye çalışmaktadır.

Binlerce TL tutarında promosyon sağlayan bankalar bu alanda müşteri kapma yarışına devam ediyor. En yüksek tutarı sağlayan bankalara yönelik artan ilginin ardından müşteri sayılarında da önemli bir değişiklik olduğu görülüyor. Bankalar arası değişimin gerçekleştiği promosyon dönemine bakıldığında kamu bankalarında müşteri sayısının azaldığı görülürken özel bankalardaki müşteri sayısı hızla arttı.

En yüksek promosyonu veren bankalar

Yüksek promosyonlu banka arayışında olan emeklilerin sayısı her geçen gün artıyor. Kendileri için en uygun bankayı seçmeyi isteyen kişiler ise soluğu internet aramalarında almaktadır. Yüksek promosyon sağlayan bankaları tercih etmek isteyen emekliler şimdiden araştırma yapmaya başladı. Özel bankalardan yana tercihini kullanan emekliler ise neredeyse 10 katına kadar daha fazla promosyon alabiliyor.


Yüksek promosyon sağlayan bankalar arasında Yapı Kredi, Akbank ve Garanti Bankası bulunuyor. Diğer özel bankalara göre daha yüksek promosyon sağlayan bu bankalarda emekli promosyonları maaşa göre değişiklik gösteriyor. 8.000 TL’ye kadar yükselen emekli promosyonları sayesinde maaşınızdan daha yüksek tutarda promosyon almanız mümkün hale gelmektedir.


Özel bankaların sağladığı yüksek promosyonlar sebebiyle kamu bankalarındaki emekli müşteri sayısı her geçen gün düşüyor. Promosyon dönemi boyunca emekli sayısını arttırmayı amaçlayan özel bankalar ise birbirleri ile müşteri kapma yarışına girmiş gibi görünüyor. Binlerce TL promosyon ödemesi sağlayan özel bankalar ilk maaşların yatmasının hemen ardından promosyon tutarlarını banka hesaplarına aktarmaktadır.

Emekli promosyonu nasıl alınır?

Emekli promosyonu almayı isteyen emekliler birçok farklı araştırma yapmaktadır. Emekli promosyonlarından yararlanmak için ilk olarak başvuru yapılmasını istediğiniz bankanın şubesine gitmeniz gerekmektedir. Banka şubesinde gerekli işlemleri tamamlayarak yalnızca birkaç dakika içerisinde promosyon almanız mümkündür. Maaş taşıma promosyonu için süresi 3 yıl olan taahhütnameyi imzalamanız gerekmektedir.


Emekli promosyonlarını taşımayı isteyen emekliler birkaç dakika içerisinde maaş taşıma işlemlerini sağlayabilmektedir. Herhangi bir sorun yaşamayacağınız maaş taşıma işlemleri için binlerce emekli banka seçimi yapmaktadır. Kendileri için en uygun bankayı arayan emekliler banka seçiminin ardından başvuru işlemlerine geçiyor. Başvuru sürecinin tamamlanmasıyla birlikte emekli promosyonu almaya hak kazanan emekliler 3 yıl boyunca aynı bankada kalmaktadır.


Bankaların verdiği promosyonlar ilk maaşın hesaba yatmasının ardından emeklilere ödenmektedir. En geç 3 gün içerisinde ödeme yapan bankalar ilgili banka hesaplarına promosyon tutarlarını göndermektedir. Bankaların başlatmış olduğu promosyon kampanyaları sayesinde binlerce TL ekstra gelir elde etmeniz mümkün hale gelmektedir.

Haftanın Kazandıran ve Kaybettiren Hisseleri Altınay Halka Arz Sonuçları Açıklandı: Yatırımcılar İçin Önemli Detay ABD Senatosu, Kripto Düzenlemesini Değiştiren Yeni Yasayı Onayladı Doğanlar Grubu'ndan Sürdürülebilir Mobilya Atılımı Bitcoin 72.000 Doları Görecek mi? Dursunbey'e Yeni Doğal Gaz Boru Hattı