SGK’lı çalışanları sevindiren haber! Maaşın 15 katı kadar destek ödemesi yapılacak

Pandemi, savaş, enflasyon artışı derken ekonomik olarak zor günler geçiren vatandaşlar için bankalar fırsat sunmaya devam ediyor. SGK’lı çalışanlar, bankalardan, maaşlarının 15 katına kadar ödeme alabilecek.

SGK’lı çalışanları sevindiren haber! Maaşın 15 katı kadar destek ödemesi yapılacak

Bankalar, SGK’lı çalışanlar için yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor. Sigortalı olarak bir yerde çalışan kişiler, aldıkları maaşın 15 katına kadar yapılacak olan destek ödemelerinden faydalanabilecek. Kamu bankaları olan Ziraat Bankası ve Halkbank bu kampanyayı sunan bankalar arasında yer alırken, özel bankalardan Garanti Bankası ve Yapı Kredi Bankası da bu kampanyayı destekliyor. En az 6 aydır sigortalı olarak çalışmakta olan kişiler, herhangi bir gelir belgesi sunmadan bu fırsattan faydalanabilecekler.

Destek kredisinden nasıl faydalanabilirsin?

Hem kamu bankalarının hem de özel bankaların sunmuş olduğu bu avantajlı kredi kampanyasından faydalanabilmek için, en az 6 aydır SGK üzerinden sigortalı bir şekilde çalışıyor olmak gerekiyor. Bu koşu sağlayan kişi, nakit ihtiyaçları dahilinde, gelir bankası duymadan bankalara başvuruda bulunabiliyor.
 Bankalar, SGK’lı çalışanlar için yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor. Sigortalı olarak bir yerde çalışan kişiler, aldıkları maaşın 15 katına kadar yapılacak olan destek ödemelerinden faydalanabilecek. Kamu bankaları olan Ziraat Bankası ve Halkbank bu kampanyayı sunan bankalar arasında yer alırken, özel bankalardan Garanti Bankası ve Yapı Kredi Bankası da bu kampanyayı destekliyor. En az 6 aydır sigortalı olarak çalışmakta olan kişiler, herhangi bir gelir belgesi sunmadan bu fırsattan faydalanabilecekler.  Destek kredisinden nasıl faydalanabilirsin?  Hem kamu bankalarının hem de özel bankaların sunmuş olduğu bu avantajlı kredi kampanyasından faydalanabilmek için, en az 6 aydır SGK üzerinden sigortalı bir şekilde çalışıyor olmak gerekiyor. Bu koşu sağlayan kişi, nakit ihtiyaçları dahilinde, gelir bankası duymadan bankalara başvuruda bulunabiliyor.   Kamu bankaları arasında yer alan Halkbank ve Ziraat Bankası’nın yanı sıra özel bankalardan olan Yapı Kedi Bankası ve Garanti Bankası da destek kredisi imkanı sunuyor. Bu krediye başvurmak isteyen çalışanlar, bankaların şubelerine giderek kimlikleri ile işlemlerini başlatabiliyorlar. Kredi imkanından faydalanmak için gelir belgesi şartı aranmıyor. Başvuruları onaylanan vatandaşlar ise maaşlarının 15 katına kadar bir miktarda ihtiyaçları olan krediyi çekebiliyorlar.  Bu ihtiyaç kredisine başvurmak isteyenler, banka şubesine gitmek yerine, internet bankacılığı aracılığıyla da başvuru yapabiliyorlar. Başvuruları değerlendirilen çalışanların aldıkları maaşlara göre kredi miktarları belirleniyor. Kişilerin maaşlarının 15 katına kadar kredi alabilmeleri mümkün.   Kamu bankaları için geçerli olan kurallar ve şartlar, Yapı Kredi Bankası ve Garanti Bankası için de geçerli. Bu bankalardan nakit kredi desteği için başvuru yapacak olan çalışanlar, yine en az 6 ay boyunca sigortalı olarak çalışıyor olmalı. Diğer yandan bu bankalara başvuru yapmak isteyenler de şubeler üzerinden ya da internet bankacılığı üzerinden gerekli işlemleri yapabilirler. Yapı Kredi Bankası, başvuruları SMS yoluyla da kabul edebiliyor.
Kamu bankaları arasında yer alan Halkbank ve Ziraat Bankası’nın yanı sıra özel bankalardan olan Yapı Kedi Bankası ve Garanti Bankası da destek kredisi imkanı sunuyor. Bu krediye başvurmak isteyen çalışanlar, bankaların şubelerine giderek kimlikleri ile işlemlerini başlatabiliyorlar. Kredi imkanından faydalanmak için gelir belgesi şartı aranmıyor. Başvuruları onaylanan vatandaşlar ise maaşlarının 15 katına kadar bir miktarda ihtiyaçları olan krediyi çekebiliyorlar.
 
Bu ihtiyaç kredisine başvurmak isteyenler, banka şubesine gitmek yerine, internet bankacılığı aracılığıyla da başvuru yapabiliyorlar. Başvuruları değerlendirilen çalışanların aldıkları maaşlara göre kredi miktarları belirleniyor. Kişilerin maaşlarının 15 katına kadar kredi alabilmeleri mümkün.
 
Kamu bankaları için geçerli olan kurallar ve şartlar, Yapı Kredi Bankası ve Garanti Bankası için de geçerli. Bu bankalardan nakit kredi desteği için başvuru yapacak olan çalışanlar, yine en az 6 ay boyunca sigortalı olarak çalışıyor olmalı. Diğer yandan bu bankalara başvuru yapmak isteyenler de şubeler üzerinden ya da internet bankacılığı üzerinden gerekli işlemleri yapabilirler. Yapı Kredi Bankası, başvuruları SMS yoluyla da kabul edebiliyor.
 


 

Etiketler