Coinbase, 6-8 hafta içinde Dogecoin işlemlerine başlayacak

Coinbase, 6-8 hafta içinde Dogecoin işlemlerine başlanmasının planlandığını bildirdi.

Dünyanın en büyük kripto borsalarından biri olan Coinbase, 6-8 hafta içinde Dogecoin işlemlerine başlanmasının planlandığını bildirdi.

ABD merkezli kripto para borsası Coinbase'in CEO'su Brian Armstrong, "Dogecoin'i 6-8 hafta içinde işlemlerimiz arasına almayı planlıyoruz. Zaman içinde kripto piyasasında para sayısı çok artacak. Ben bu durumu Apple ya da Google'ın uygulamalarına benzetiyorum. Zamanla uygulamalar gibi milyonlarca kripto para olabilir." dedi.

Elon Musk da dün gece Dogecoin'in işlem hızının daha yüksek olduğunu ifade etmişti. Bazı uzmanlar Musk'ın açıklamasından, şirketin kriptoda tercih ettiği para biriminin Dogecoin olduğu iması okumuşlardı.

ABD'de Republic First Bank Battı: Finans Sektöründe Kriz PatisWiss Yeni CEO’su, KAREL’de 4 Milyon Hisse Satışı Yaptı Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş. Halka Arz Oluyor. Bitcoin Fiyatındaki Düşüş Eğilimi: Standard Chartered Uyarıları Merakla Beklenen Fed Faiz Kararı Açıklandı Borsa İstanbul Tarihindeki Rekoru Kırdı: Günün İlk Yarısında Zirve