Cocos coin nedir? Cocos coin ile Blockchain yolculuğu

Cocos coin yenilikçi bir platform olarak yatırımcıların karşısına çıkarken Ethereum blockchain ağı altyapısı ile çalışmaktadır. “Blockchain Expedition” isimlendirmesine sahip olan kripto para birimi bu anlamda “Blockhain Yolculuğu” anlamını taşımaktadır.

Cocos coin nedir?

İşlevsel bir ekosistem ile yatırımcıların dikkatini çeken Cocos coin dijital oyun ekonomisinin yeni nesli sloganı ile halkın erişimine açılmıştır. Merkeziyetsiz sanal para birimi olan Cocos coinin hedef kitlesi oyun geliştiricileri ve sistem kullanıcılarıdır.

BCX blok zincirinin doğal bir varlığı olan Cocos coin kripto para birimi piyasasında son dönemde adından sıklıkla söz ettirmektedir. Cocos coin nedir sorusunun son dönemde artması popülerlik kazanan kripto para biriminin daha fazla ilgi çekmesiyle sonuçlanmaktadır.

Cocos Token olarak da bilinen Cocos coin bağımsız bir blok zincirine sahiptir. Resmi internet sitesinde çöküşlere sebep olan yoğun ilgiye karşılık bugünlerde Discord grubunda bile az sayıda insan çevrimiçi bulunmaktadır. Gas fee ve DPoS mutabakatı gibi alanlarda stake edilebiliyor olması benimsenmesi kapsamında önem arz etmektedir.

Cocos coin ne zaman çıktı?

Resmi kaynaklarında fazla hareketlilik barındırmaya BCX coine ait son tweet 2021 yılının Kasım ayında atılmıştır. 2017 olarak çıkış tarihi bilinen Cocos coin yeni bir oyun deneyimi hedefiyle memnuniyeti amaçlayarak performans odaklı bir altyapı hazırlamıştır.

Kullanıcı dostu bir platform olmayı amaçlayan COCOS-BCX oyun deneyimi ve ekonomisini geliştirme ortamını değerlendirmektedir. Varlık ticaretini mümkün kılan COCOS oyunculara daha fazla seçenek sunmayı hedeflemektedir.

Cocos coin amacı

Binance Labs tarafından desteklenen Cocos coin 2017 yılında Haozhi Chen tarafından kurulmuştur. Chukong Technology’nin kurucusu olan Çinli yatırımcı aynı zamanda oyun geliştiricisidir.

Konumlandırdığı alan itibariyle hızla ilerlemesi beklenen BCX son zamanlarda güncelleme olmaması ve resmi sosyal hesaplarında aktif olunmaması nedeniyle de şüpheleri barındırmaktadır.

Cocos coin hangi borsada?

COCOS, Binance platformunda ağırlıklı olarak yer alırken Gate.io, CoinDCX ve MEXC gibi borsalarda da işlem görmektedir. Türkiye’de işlem gören herhangi bir yerli borsada yer almayan Cocos coin %95 olarak Binance platformunda işlem görmektedir.

Toplam arzı 100 milyon olan Cocos coinin 42 milyonluk kısmı dolaşımdadır. Adil dağılım kapsamında soru işaretlerini gündeme getiren kripto para biriminde arzın yüzde 11’i ise Binance cüzdanında yer almaktadır.

Cocos coin nasıl alınır?

COCOS coin satın almak düşünülünden daha da basit bir süreç içermektedir. Listelenmiş olduğu kripto para birimi borsalarından birine üye olunarak cüzdan oluşturulmalı ve bir para birimi karşılığında COCOS coin satın alınabilmektedir.

Cocos coin fiyatı

Cocos coin alınır mı sorusunu cevaplamamız için Cocos coin fiyat ve Cocos coin ne kadar gibi soruları da yanıtlamak önem arz etmektedir. Cocos coin yorum investing gibi aramalarla bu sorunun cevabı sıklıkla aranmaktadır. Bu kapsamda aranan bilgiler aşağıda yer almaktadır. Cocos coin potansiyeli fazlasıyla merak edilen bir kripto para birimidir.

Cocos coin kaç TL?

Cocos coin kaç TL sorusunun yanıtı 1 Cocos coin TL bazında 12,1 olarak belirtilebilir.

Cocos coin kaç Dolar?

Cocos coin kaç Dolar sorusunun yanıtı 1 Cocos coin Dolar bazında 0,67 Dolar olarak belirtilebilir.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Bolat: ABD ile 100B Ticaret Hedefi Haftanın Kazandıran ve Kaybettiren Hisseleri Altınay Halka Arz Sonuçları Açıklandı: Yatırımcılar İçin Önemli Detay Doğanlar Grubu'ndan Sürdürülebilir Mobilya Atılımı Bitcoin 72.000 Doları Görecek mi? Türkiye Kamuda Tasarruf Tedbirlerini Duyurdu