Bir anda düştü! 2 TL indirim bekleniyor!

Rusya ile Ukrayna arasında olan savaş hemen her şeyi etkilemektedir. Özellikle brent petrol fiyatlarına indirim gelmesi de akaryakıt fiyatlarını etkilemektedir. Akaryakıt fiyatlarına indirim gelecek mi?

Brent petrol fiyatları bir ara 140 dolar iken brent petrol fiyatları bir anda düşüş gösterdi. Edinilen bilgilere göre brent petrol fiyatı 90 dolara kadar düştü. Hal böyle olunca motorin ve indirime indirim gelip gelmeyeceği araştırılmaya başlandı. 2 TL indirim beklentisi de herkesi etkiledi.

Rusya ve Ukrayna arasında olan savaş sebebiyle 140 dolara kadar yükselen brent petrol fiyatı 90 dolara düştü. Düşüş gösteren brent petrol fiyatlarından dolayı akaryakıt fiyatlarına indirim gelmesi bekleniyor. Akaryakıt fiyatlarına indirim gelip gelmeyeceğinin düşünülmesinin ardından güncel akaryakıt fiyatları araştırılmaya başlandı.

Brent petrol çakıldı!

Geçen hafta Cuma günü ortalama 93,80 dolara kadar gerileyen brent petrol fiyatı şuanda 90 dolara kadar düşüş gösterdi. Şuanda değer kaybeden brent petrol fiyatı 91,40 dolar seviyesinde işlem görmeye başladı. Petrol fiyatlarında yaşanan düşüşten sonra araç sahipleri akaryakıtta indirim olup olmayacağı araştırılmaya başlandı. Fakat henüz akaryakıta indirim haberi gelmedi. Konuyla ilgili yeni gelişmeler olduğu takdirde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

İstanbul’da motorin fiyatı 26,32 TL, benzin fiyatı 20,63 TL’den,

Ankara’da motorin fiyatı 26,45 TL, benzin fiyatı 20,79 TL’den,

İzmir’de motorin fiyatı 26,48 TL, benzin fiyatı 20,79 TL’den işlem görmektedir.

ABD'de Republic First Bank Battı: Finans Sektöründe Kriz PatisWiss Yeni CEO’su, KAREL’de 4 Milyon Hisse Satışı Yaptı SPK, Koton Halka Arzını Onayladı Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş. Halka Arz Oluyor. Ecogreen Enerji Halka Arz Edecek Mehmet Şimşek Katı Kurallar Uygulanacak dedi