Binance CEO’sundan çarpıcı açıklamalar

Binance CEO'su Changpeng Zhao, 2021 yılında kripto para piyasasındaki gelişmeler hakkında bazı açıklamalar yaptı.

Binance CEO'su Changpeng Zhao, 2021 yılında kripto para piyasasındaki gelişmeler hakkında değerlendirmelerde bulundu. Zhao'nun değerlendirmelerinde merkezi borsalar hakkındaki mesajlar öne çıktı. Binance CEO'su, merkezi borsaların 2022 yılı ve sonrasında da kalıcı olacağını belirtti. 

Zhao, ''Bugün, kriptoya para yatırmak ve kriptoda para çıkarabilmemiz için geleneksel finans endüstrisiyle bütünleşmek için hâlâ merkezi sistemlere ihtiyacımız var.'' dedi. 

Zhao, bir kullanıcının sahte tokenlerla ilgili sorusunu yanıtladı ve Binance'da 6 milyon kripto paradan sadece 600 - 700 tanesinin listelendiğini ve bunun piyasa geneli için küçük bir rakam olduğunu aktardı. 

Binance artık dünya genelinde 90 milyondan fazla kullanıcıya sahip. Borsa, Kanada ve Bahreyn'de düzenleyici onaylarıyla dünya çapında kripto para meraklıları için hizmetlerini genişletmeyi hedefliyor.

Zhao, en sevdiği iki kripto para olarak Binance Coin ve Bitcoin'i gösteriyor. Bu iki kriptoyu elinde tutmaya devam edeceğini de ekliyor. 

Binance, günlük 15 milyar dolar civarında işlem hacmi ile dünyanın en büyük kripto para değişim borsası olarak faaliyetlerini sürdürüyor.

Haftanın Kazandıran ve Kaybettiren Hisseleri Altınay Halka Arz Sonuçları Açıklandı: Yatırımcılar İçin Önemli Detay ABD Senatosu, Kripto Düzenlemesini Değiştiren Yeni Yasayı Onayladı Doğanlar Grubu'ndan Sürdürülebilir Mobilya Atılımı Bitcoin 72.000 Doları Görecek mi? Dursunbey'e Yeni Doğal Gaz Boru Hattı