Yaşar Kemal Uğurlu, Galatasaray – Gaziantep FK maçını katletti

Bu akşam gerçekleştirilen Galatasaray – Gaziantep FK maçının hakemi Yaşar Kemal Uğurlu’nun hareketleri sarı kırmızılı taraftarın tepkisini çekti.

Galatasaray – Gaziantep FK maçının hakemliğini yapan Yaşar Kemal Uğurlu’nun kararları Galatasaray’ın tepkisini çekti. Maçın ilk yarısında Abdülkerim Bardakcı’ya ikinci sarı karttan sonra kırmızı kart göstermesi taraftarın tepkisini çekerken ayrıca Galatasaray’ın penaltısını pas geçmesi de dikkatleri çekti. Sarı kırmızı taraftarlar tarafından yapılan paylaşımlarda Yaşar Kemal Uğurlu’nun hakemliği bırakmasını söylediler.

Süper Lig’in 5. Haftasında bulunduğumuz bugünlerde Galatasaray kendi sahasında Gaziantep FK’yı ağırladı. İlk yarı 1-1 eşitlikle biterken hakem Yaşar Kemal Uğurlu’nun aldığı kararlar dikkatleri çekti.

Abdülkerim Bardakcı’ya kırmızı kart!

Maçın ilk yarısında Abdülkerim Bardakcı’ya ikinci sarı karttan sonra kırmızı kart gösteren Yaşar Kemal Uğurlu, taraftarın tepkisini çekerken sosyal medyada tepkiye maruz kaldı. Kırmızı kart harici Kerem Aktürkoğlu’nun Gaziantep FK ceza sahasında bulunduğu pozisyonda penaltı bekleyen sarı kırmızılılar beklediğine ulaşamadı. Yaşar Kemal Uğurlu’nun devam demesi Galatasaray taraftarını küplere bindirmeye yetti.

Yaşar Kemal Uğurlu kimdir?

Yaşar Kemal Uğurlu, 1981 yılında Ankara’da dünyaya geldi. 2002 yılında Düzce’de hakemlik sınavına girmiş olan ve 2004 yılında Hakem olan Yaşar Kemal Uğurlu, Gazi Üniversitesi İktisat mezunudur. Ankaragücü takımında da futbol oynayan ve daha sonra hakem olmaya karar veren Uğurlu, 2012 yılında dünya evine girdi.

Yaşar Kemal Uğurlu hangi takımlı?

Yaşar Kemal Uğurlu hangi takımlı sorusunun cevabı kesin olarak bilinmese de söylentilere göre Uğurlu’nun Fenerbahçeli olduğu iddia ediliyor.

Bolat: ABD ile 100B Ticaret Hedefi Haftanın Kazandıran ve Kaybettiren Hisseleri Altınay Halka Arz Sonuçları Açıklandı: Yatırımcılar İçin Önemli Detay Doğanlar Grubu'ndan Sürdürülebilir Mobilya Atılımı Bitcoin 72.000 Doları Görecek mi? Türkiye Kamuda Tasarruf Tedbirlerini Duyurdu