Twitter'ın CEO'su Jack Dorsey'den BTC ile ilgili açıklama geldi

Bitcoin için yeni bir platform kuracaklarını açıklayan Dorsey, ana odaklarının Bitcoin olacağını belirtti.

Kripto para piyasaları düşüş dalgasında bir paradoks içinde devam ederken Twitter'ın CEO'su Jack Dorsey Bitcoin için bir girişim başlattığını açıkladı.

Tarihi zirvelerinden nerdeyse yüzde 50'den fazla değer kaybeden kripto paralara inancını yitirmeyen Dorsey, şirketi Square'ın merkezsiz finans temelinde açık geliştiriciliğe imkan tanıyacak yeni bir platformu hayata geçireceğini açıkladı. Kripto yatırımcıları tarafından büyük ilgi ile karşılanan haber büyük kayıplar yaşayan hodler yatırımcılar için adeta umut ışığı oldu. 

Dorsey, platformun temelinde Bitcoin olacağını söyledi. Dorsey "Bitcoin için fiziki cüzdan uygulamamızda olduğu gibi bu da açık yol haritası, açık geliştirme ve açık kaynak temelinde olacak" sözlerini söyledi.

Bu Hafta Borsada Kazandıran ve Kaybettiren Hisseler 6 Mayıs Haftası: Borsa İstanbul Temettüleri Hasar Maliyet Endeksi Sigorta Poliçelerini Etkiliyor Borsa İstanbul Tarihindeki Rekoru Kırdı: Günün İlk Yarısında Zirve Bitcoin Fiyatındaki Düşüş Eğilimi: Standard Chartered Uyarıları Merakla Beklenen Fed Faiz Kararı Açıklandı