Motorine dev indirim: 1 lira 7 kuruş indirim geldi

Son zamanlarda akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar hemen her araç sahibini olumsuz olarak etkiliyordu. Motorine indirim geldiği duyuruldu.

Brent petrol fiyatlarının bir yükselmesi bir düşmesi akaryakıt fiyatlarını etkiledi. Bir etkilenen de motorin fiyatları oldu. Geçen haftalarda motorin fiyatlarına art arda zam gelmişti. Gelen zamlar etkisini kaybetmeye başladı ki indirim haberi geldi. Sektör kaynaklarından alınan bilgilere göre motorine 1 lira 7 kuruş indirim geleceği öğrenildi.

Brent petrol bugün kaç dolar?

Brent petrol fiyatları bildiğiniz gibi tüm piyasayı etkilemektedir. Brent petrol fiyatı bugün düşüş gösterdi. Bildiğiniz gibi Amerika’nın bir kez daha stratejik rezervlerini ortaya koyacağını açıklamasıyla brent petrol fiyatları düşüş gösterdi. Brent petrol fiyatlarında yaşanan düşüşün ardından 92 doların altına düşerek petrol fiyatı 91,28 dolardan işlem görmeye başladı. Dün TCMB tarafından açıklanan veriler kapsamında faiz indirimi yapılmıştı. Dolar da bu karardan sonra tüm zamanların rekorunu kırsa da fiyatı sabit kalmıştı. Dolar kurunun sabit kalmasıyla beraber akaryakıt fiyatlarında indirim açıklaması geldi. Motorin fiyatlarına Cumartesi günü yani bu geceden itibaren geçerli olmak üzere indirim yapılacağı açıklandı.

Motorine indirim!

Ekim ayı başından beri motorin fiyatlarına zam üstüne zam gelmiş toplamda 5 defa zamlanmıştır. En son geçen haftalarda bir kere indirim gelmiş ve ondan sonra sesi çıkmamıştı. Edinilen bir bilgiye göre bu gece yarısından itibaren geçerli olmak kaydıyla motorine 1 lira 7 kuruş indirim geleceği duyuruldu.

Özata Denizcilik, Halka Arz Edecek ABD'de Republic First Bank Battı: Finans Sektöründe Kriz SPK, Koton Halka Arzını Onayladı PatisWiss Yeni CEO’su, KAREL’de 4 Milyon Hisse Satışı Yaptı Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş. Halka Arz Oluyor. Ecogreen Enerji Halka Arz Edecek