Lionel Messi, 5 yıl daha Barça'da

Dünyaca ünlü yıldız Lionel Messi, Katalan kulübü ile yeniden anlaşmaya vardı.

Barcelona ve Lionel Messi arasında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. 1 temmuz itibariyle İspanyol devi Barça ile protokolü sona eren dünyanın en önemli aktif futbolcularının başında gelen Lionel Messi serbest oyuncu pozisyonuna geçmişti.

Arjantinli dünya yıldızı Lionel Messi, serbest kaldığı dönemde milli takım ile Copa America'da forma giymiş ve ilk defa kupa kaldırmıştı. Bu süreçte Lionel Messi'nin adı pek çok Avrupa deviyle de anılmıştı.

Son olarak İngiltere Premier Lig ekibi Manchester City ve kadrosunda dünya yıldızlarını barındıran PSG ile adı anılan 34 yaşındaki yıldız oyuncunun önümüzdeki yıl forma giyeceği takım büyük merak konusu olmuş durumda.
Bu gelişmeler devam ederken İspanya'nın en önemli sitelerinden Sport'ta yer alan haberde 34 yaşındaki Arjantinli dünya yıldızı Lionel Messi'nin İspanyol devi Barcelona ile bir kez daha anlaştığı iddia edildi.

Arjantin ile Copa America'yı kazanan Lionel Messi Barcelona'ya dönerken, imza artık an meselesi. Arjantinli yıldız Barcelona'dan ilk görüşmelerde haftalık yaklaşık 590 bin euro talep eden Messi, kulüpte beş sezon daha kalabilmek için maaş beklentisinde geri adım atarak, yüzde 50 indirim yaptı.

2000 senesinden beri İspanyol devi Barcelona'nın forması giyen Messi yeni protokolü sonrasında Katalan ekibinden haftada yaklaşık 300 000 euro kazanacak.

ABD'de Republic First Bank Battı: Finans Sektöründe Kriz PatisWiss Yeni CEO’su, KAREL’de 4 Milyon Hisse Satışı Yaptı SPK, Koton Halka Arzını Onayladı Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş. Halka Arz Oluyor. Ecogreen Enerji Halka Arz Edecek Mehmet Şimşek Katı Kurallar Uygulanacak dedi