Hesaplarınızı kontrol edin! Herkese 2 bin TL yatırılıyor

İhtiyaç sahibi vatandaşlara destek ödemesi yapılmaya devam ediliyor. Yapılan destek ödemeleri kapsamında 2 bin TL karşılıksız ödeme yapılacağı duyuruldu.

Devlet tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara bir destek ödemesi daha yapılacağı duyuruldu. Yapılan destek ödemesi bu kez ailelere değil öğrencilere verilecek. Yapılan destek ödemeleriyle ilgili karar alındı. Bu kapsamda ailesinden uzakta olan üniversite öğrencilerine yılda 2 defa olmak üzere toplam 2 bin TL ödeme yapılacak. Bilet başına 500 TL ödeme yapılacak olmakla beraber gidiş dönüş olarak yapılacaktır. 2023 yılında ise bu tutar bilet başına 750 TL olmakla beraber toplamda bir yıl içinde 3 bin TL olacağı belirlendi.

Öğrencilere destek veriliyor!

Üniversite okuyan öğrenciler eğer ailesinden uzakta yaşıyorsa yılda iki defa olmak üzere gidiş dönüş şeklinde destek verilecektir. Yapılan destek ödemeleriyle ilgili Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık tarafından açıklama yapıldı. Derya Yanık tarafından yapılan açıklamada sosyal yardım alan ailelerin çocukları, lisans ve 25 yaş altı olan öğrencilere gidiş dönüş şeklinde bilet parası ödenecek. Toplamda 2 bin TL yapılacak ödemeyle ilgili açıklama yapan Yanık tek yön için 500 TL ödeme yapacaklarını ve bu ödemelerin de yılda iki defa yapılacağı duyuruldu. Yapılacak ödemelerin vakıflar aracılığıyla öğrencilerin IBAN’larına yatırılacağı duyurulurken alınacak ödemeler için e-devlet üzerinden başvuru yapılması şarttır. Başvurular değerlendirildikten sonra hesaplara gidiş dönüş şeklinde ödeme yapılacaktır.

Özata Denizcilik, Halka Arz Edecek ABD'de Republic First Bank Battı: Finans Sektöründe Kriz PatisWiss Yeni CEO’su, KAREL’de 4 Milyon Hisse Satışı Yaptı SPK, Koton Halka Arzını Onayladı Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş. Halka Arz Oluyor. Ecogreen Enerji Halka Arz Edecek