Hazine, gelecek hafta 4 tahvil ihalesi düzenleyecek

Hazine, gelecek hafta 4 tahvil ihalesi düzenleyecek, 1 kira sertifikasını da doğrudan satacak.

Hazine ve Maliye Bakanlığı, gelecek hafta 4 tahvil ihalesi düzenleyecek, bir kira sertifikasını doğrudan satacak.

Hazine ve Maliye Bakanlığının programına göre, 16 Temmuz Pazartesi günü 18 Ekim 2023 itfalı, 2 yıl vadeli sabit kuponlu tahvil yeniden ihraç edilecek. Tahvil 6 ayda bir kupon ödemeli olacak.

Hazine; aynı gün 5 yıl vadeli, 19 Ağustos 2026 itfalı, 3 ayda bir kupon ödemeli, TLREF'e endeksli tahvili yeniden piyasaya sunacak.

2 yıl vadeli kira sertifikası doğrudan satışı 17 Ağustos Salı günü gerçekleşecek. 6 ayda bir kira ödemeli sertifikanın itfa tarihi 16 Ağustos 2023 olacak.

Aynı günde 9 yıl vadeli sabit kuponlu ve 10 yıl vadeli TÜFE'ye endeksi tahvilin yeniden satışı gerçekleştirilecek. Sabit kuponlu tahvil 13 Kasım 2030, TÜFE'ye endeksli tahvil 28 Mayıs 2031 itfalı ve 6 ayda bir kupon ödemeli olacak.

İki günde gerçekleştirilecek 4 tahvil ve bir kira sertifikasının da valörü 18 Ağustos 2021 olarak belirlendi.

ABD'de Republic First Bank Battı: Finans Sektöründe Kriz PatisWiss Yeni CEO’su, KAREL’de 4 Milyon Hisse Satışı Yaptı Bu Hafta Borsada Kazandıran ve Kaybettiren Hisseler Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş. Halka Arz Oluyor. Hasar Maliyet Endeksi Sigorta Poliçelerini Etkiliyor Borsa İstanbul Tarihindeki Rekoru Kırdı: Günün İlk Yarısında Zirve