Gelecekten geldiğini söyleyen adam herkesi şaşkına uğrattı

Zaman yolculuğu yaparak günümüze geldiği kadar geldiğini iddia eden TikTok kullanıcısı, gelecekte olacaklardan bahsetti. Sosyal medya kullanıcı, “Zamanda geri gelip sizleri gelecekte yaşanacaklar için uyarmak istedim” sözlerine yer verdi.

Son zamanlarda hayatımızda büyük bir yer kaplayan sosyal medya platformu TikTok'ta kendisine “realtiktoktimetraveler” (gerçek tiktok zaman yolcusu) adını koyan kullanıcının yaptığı açıklamalarda oldukça ilgi çekici detaylar ortaya çıktı.

'2236 yılına gidip geri geldim'

Bununla beraber gerçek ismini açıklamayan sosyal medya kullanıcısı 2236 yılına gidip geri geldiğini açıkladı. Şok edici iddialar arasında bilim adamlarının, 2022 yılında keşfedecekleri bazı DNA'larla megalodon olarak bilinen ve dinozorlarla aynı dönemde yaşayan bir köpekbalığını canlandıracağını söyledi.

'2 farklı gezegende yaşam belirtisi elde edecek'

Önümüzdeki 10 sene içerisinde olacaklar hakkında iddialar ortaya koyan sosyal medya kullanıcısı önümüzdeki sene bahsedilen hayvanların canlanacağını belirtti. Sosyal medya kullanıcısının ortaya attığı bu iddialar kısa süre sonra büyük ilgi gördü. 

Açıklamalarına devam eden sosyal medya kullanıcısı, “Zamanda geri gelip sizleri gelecekte yaşanacaklar için uyarmak istedim. 2025 yılında bilim insanları 2 farklı gezegende yaşam belirtisi elde edecek” iddialarıyla merak uyandırdı.

Bu iddiaların arasında en çok ilgi gören ise 2034 senesinde bir göktaşının dünyaya çarpacağını ve Amerika kıtasının yarısının yok olacağını söylemesi oldu. Bununla beraber birçok kişi “Hangi yarısı yok olacak” sorusuyla tepki gösterirken, bazı kullanıcılar ise bunların gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Bu açıklamaların ardından oldukça tepki veren kullanıcılar arasında, “Diğer konular beni ilgilendirmez sen bana petrol ve akaryakıt fiyatlarının ne zaman düşeceğini söyle” sorusu dikkat çekti.

ABD'de Republic First Bank Battı: Finans Sektöründe Kriz PatisWiss Yeni CEO’su, KAREL’de 4 Milyon Hisse Satışı Yaptı SPK, Koton Halka Arzını Onayladı Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş. Halka Arz Oluyor. Ecogreen Enerji Halka Arz Edecek Mehmet Şimşek Katı Kurallar Uygulanacak dedi