Garanti Bankası'ndan kredi çıkmayanlara müjde!

Garanti Bankası başka bankalardan kredi alamayanlara müjdesini duyurdu. Bankaya giden kişiler kimlikle 40.000 TL ödeme alabilecek.

Bankalar üzerinden başvuru yaptığınızda sizin kimlik numaranız üzerinden sorgulama yapılarak kredi notunuz ve banka siciliniz değerlendirilerek, kredi onayı verilmektedir.

Garanti Bankası yapmış olduğu yeni kampanyada nakit kredi alamayan kişilere 40.000 TL'ye kadar ödeme verebileceğini açıkladı. Banka kredi puanı düşük ve sıfır olan kişiler herhangi bir banka sicili bozuk olmaması durumunda, Garanti Bankası üzerinden kredi başvurusu gerçekleştirebilecekler.

Garanti Bankası kredi başvurusu

Banka tarafından istenilen şartlara uygun olan kişilerin düzenli olarak bir geliri olması durumunda bireysel müşteriler kredi başvurusu için en yakın banka şubelerine giderek kimlikleriyle birlikte işlemlerini bireysel müşteri temsilcisi üzerinden gerçekleştirebilecek. Banka şubelerine gitmeden işlemlerini tamamlamak isteyen kişiler kredi kullanmak istiyorsa başvurularını bankanın resmi internet sitesinden hızlı ve kolay şekilde yapabilecekler.

Resmi internet sitesinden kredi başvuru formunu dolduran kişilere 36 ay vadeli olarak işlem yapılarak kredi imkanı sağlanacaktır. Garanti Bankası, İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılmak isteyen kişilere 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi imkanı sağlarken, ilk taksit ödemesinde 90 gün erteleme yapma imkanı sunuyor. Başvurularını yapan vatandaşlara ayrıca diğer bankalarda, düzensiz olarak ödemiş olduğu kredi ve kredi kartı borçlarını kapatmak için bu bankadan 40.000 TL kredi kullanabilecek.

Emekli olan kişilerin, Garanti Bankası üzerinden kredi kullanabilmeleri için başvurularını gerçekleştirerek banka şubelerine gitmeden işlemlerini kolay ve hızlı şekilde gerçekleştirebilecek. Garanti Bankası, ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunarak işlemlerini yapmak isteyen vatandaşlara 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli olarak kredi imkanı sağlayacak. Garanti Bankası, ihtiyaç kredisi başvurunda bulunmak isteyen kişiler, kredi şartlarına uygun olması durumunda hemen aynı gün içinde hesaplarına ödeme alabilecek.

Ezgi Yılmaz/BirBorsa

Özata Denizcilik, Halka Arz Edecek ABD'de Republic First Bank Battı: Finans Sektöründe Kriz PatisWiss Yeni CEO’su, KAREL’de 4 Milyon Hisse Satışı Yaptı SPK, Koton Halka Arzını Onayladı Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş. Halka Arz Oluyor. Ecogreen Enerji Halka Arz Edecek