Ziraat Bankası ve Vakıfbank'tan düşük faizli kredi paketi

Ziraat Bankası ve Vakıfbank 1 Ağustos itibarıyla düşük faiz oranları ile 50.000 TL nakit kredi vereceğini duyurdu.

Ziraat Bankası ve Vakıfbank'tan düşük faizli kredi paketi

Ziraat Bankası ve Vakıfbank bireysel müşteriler için 50.000 TL'ye kadar yeni bir kredi paketi hazırladı. Temmuz ayında geçerli olan düşük faiz oranları Ağustos ayı için de geçerli olacak. Kendi müşterilerine bankası üzerinde hesabı olması durumunda internet bankacılığı üzerinden kredi onayı verecek. Ziraat Bankası ve Vakıfbank 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlara 36 ay vadeli kredi imkanı sağlayacak. Düşük faizli oranları ile kredi kullanmak isteyen vatandaşlar başvurularını gerçekleştirmek istiyorlarsa Ziraat Bankası ve VakıfBank'ın yapmış olduğu kredi kampanyasına katılarak nakit kredi kullanabilecek.

Ziraat Bankası ve Vakıfbank'tan düşük faizli kredi paketi - Resim : 1

Başvuru nasıl yapılır?

Ziraat Bankası ile birlikte Vakıfbank üzerinden kredi kullanmak isteyen kişiler 36 ay vadeli olarak kredi işlemlerini hızlı ve kolay şekilde gerçekleştirebilecek. 50.000 TL'ye kadar düşük faizli olarak verilecek bu kredilerim başvuruları bankaların resmi internet sitesi üzerinden kredi başvuru formunu doldurarak yapılabilecek.

Kredi kullanmak isteyen kişilerin kredi puanı 1.110 ve üzerinde olması durumda banka üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde işlemlerini gerçekleştirerek kredilerini alabilecek. Ayrıca kredi kullanmak isteyen kişiler kredi puanı haricinde gelir durumuna bakılarak uygun faizli kredi verilmektedir.

Sigortalı olarak çalışan kişiler 36 ay vadeye kadar bu kredileri alırken son iş yerlerinde 6 aydır sigortalı olarak çalışıyor olması bankalar tarafından ön planda tutuluyor. Emekli olanların kredi kullanabilmesi için emekli maaşlarına bu bankalar üzerinden alması isteniyor. Bankanın belirttiği şartlara uygun olan kişiler sadece internet sitesi üzerinden değil, banka hesabı olmasının durumda mobil uygulama ve internet şubesi üzerinden de kredi başvurularını oluşturabilecek.

Ezgi Yılmaz/BirBorsa

Etiketler