Fatih Terim ve Galatasaray'ın yolları bir kez daha ayrıldı

Galatasaray'da unutulmaz başarılara imza atmış olan Fatih Terim bu yıl lige daha ilk yarı bitmeden havlu atmış ve taraftardan ciddi tepkiler görmüştü. Alınan son bilgilere göre Fatih Terim Galatasaray'dan ayrıldı.

Galatasaray yönetimi ve Fatih Terim'in bir süredir gerek yönetim gerek taraftarla yaşadığı sorunlardan sonrasında yaptığı basın açıklamaları büyük eleştiri toplamıştı.

Taraftar sonuç ne olursa olsun arkamızda durmalı demecinin ardından sosyal medyada ciddi eleştirilerde bulunulan Fatih Terim ile yollar bir kez daha ayrıldı.

Kimi taraftar grupları tarafından kalması yönünde mesajlar yayınlarken büyük çoğunluk Fatih Terim'i istifaya davet etmişti. Bu sonuçların ardından ligin ilk yarısını 10. sırada zorla tamamlayan Galatasaray yönetimi ve Fatih Terim, her fırsatta yeni bir oluşum içinde olduklarını ve genç bir takım olduklarını söyledi. Taraftalar bu söylemi ciddiye alıp il yarının büyük bir kısmında takıma ve Fatih Terim'e olan güveni yerindeydi fakat genç oyunculara ödenen paralar ve geri dönütlerinin ortaya çıkması Terim'i topun ağzına getirdi. Yönetim ile karşılıklı şekilde anlaşan Terim'in sözleşmesi fesih edildi.

Detaylar birazdan...

Bolat: ABD ile 100B Ticaret Hedefi Haftanın Kazandıran ve Kaybettiren Hisseleri Altınay Halka Arz Sonuçları Açıklandı: Yatırımcılar İçin Önemli Detay Doğanlar Grubu'ndan Sürdürülebilir Mobilya Atılımı Bitcoin 72.000 Doları Görecek mi? Türkiye Kamuda Tasarruf Tedbirlerini Duyurdu