Ceza yiyen zincir marketlerin Borsa İstanbul'daki son durumları nasıl?

Rekabet Kurumun verdiği yüklü para cezalarının ardından Borsa İstanbul'da işlem gören market zincir hisselerinde BİMAS hariç ciddi düşüşler gözlemlenmeye devam ediyor.

Borsa İstanbul'da işlem gören zincir marketlere Rekabet Kurumu tarafından yüklü miktarlarda para cezası kesildi. Bununla birlikte ilk tepki Migros'tan gelmişti. Bugün Borsa İstanbul'un açılışı ile birlikte zincir marketlerin hisselerinde yaşanan sert satıcılı günü değerlendireceğiz.

BIMAS: Günün ceza yediği halde tek düşmeyen zincir market hissesi olan BİMAS, haberin yapıldığı saatlerde 62,75 TL tutarından işlem görüyor ve yüzde 1 değer kazanmış durumda.

BIMAS hissesi 60 Lira desteği ve 65 Lira direnci ile göze çarpıyor ve 63 üzerinde kaldıkça ilk hedef direnç olan 65 TL bölgesi.

MIGROS: Güne yükseliş ile başlamasına karşılık yüzde 2 civarı değer kaybetti ve haberin yapıldığı saatlerde 34.52 TL'den işlem görmeye devam ediyor.

Migros 33.22 TL desteği ve 35.22 TL'de direnci bulunuyor.

SOKM: Yüklü miktarda ceza yiyen zincir marketlerden biri olan Şok Market Zinciri'de güne sert satıcılı başladı ve yüzde 1.80 değer kaybederek 10:90 seviyesinden işlem görmeye devam ediyor.

SOKM'de en yakın destek regresyon kanalının dibi olarak 10.57 olarak görülürken en yakın direnç 11.34 TL etrafında şekilleniyor.

BirBorsa / Cem Arslan

ABD'de Republic First Bank Battı: Finans Sektöründe Kriz PatisWiss Yeni CEO’su, KAREL’de 4 Milyon Hisse Satışı Yaptı Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş. Halka Arz Oluyor. Hasar Maliyet Endeksi Sigorta Poliçelerini Etkiliyor Borsa İstanbul Tarihindeki Rekoru Kırdı: Günün İlk Yarısında Zirve Bitcoin Fiyatındaki Düşüş Eğilimi: Standard Chartered Uyarıları