Blockchain Service Network artık Güney Kore'de de temsil ediliyor

Çin destekli Blockchain Hizmet Ağı (BSN), Güney Kore'ye genişliyor.

1 Eylül'de şirket, Çin destekli Blockchain Hizmet Ağı'nın (BSN) Güney Kore'ye genişlediğini duyurdu. Bu amaçla, BSN şimdi Güney Kore merkezli MetaverseSociety Corp şirketi ile işbirliği yapıyor. Proje, geliştiricilere hizmet olarak blockchain hizmetleri sunuyor.
BSN'nin arkasında Red Date Technology şirketi var. Ayrıca BSN, bazı Çin devlet yetkilileri, China Mobile, China UnionPay ve Çin'in devlet bilgi merkezi gibi her türlü destekçiyi bir araya getirmeyi başardı. Jack Ma, Orta Krallık'ta başarılı olmak için Çin devletinin desteğine ihtiyacınız olduğunu da hissetmiş olacak. Çünkü sadece Nisan ayında Alibaba firmasına milyar dolar para cezası verildi.

Güney Kore'de özel BSN portalı

BSN ve MetaverseSociety Corp arasındaki ortaklığın bir parçası olarak, ikinci şirket Güney Kore'de özel bir BSN portalı kuracak. Portal, Güney Kore'deki blockchain geliştiricilerinin hızlı ve verimli bir şekilde blockchain uygulamaları oluşturmasını sağlamak için tasarlanmıştır. Blok Zinciri Hizmet Ağı, geliştiricilere Neo, Tezos, Ethereum veya Hyperledger gibi blok zincirlerine daha kolay erişim sağlar. Programcılar, yukarıda bahsedilen blok zincirlerine ek olarak, Amazon veya Google gibi bulut hizmetlerine de doğrudan erişebilir. Projenin web BSN için bir “tek adres” olduğunu belirtmektedir Dapp-Geliştirici, genel ve özel blok zinciri uygulamaları sunmak için. Güney Kore'deki yeni lokasyona ek olarak projenin Hong Kong ve Makao'da şubeleri bulunuyor.

Altınay Halka Arz Sonuçları Açıklandı: Yatırımcılar İçin Önemli Detay ABD Senatosu, Kripto Düzenlemesini Değiştiren Yeni Yasayı Onayladı Doğanlar Grubu'ndan Sürdürülebilir Mobilya Atılımı Bitcoin 72.000 Doları Görecek mi? Dursunbey'e Yeni Doğal Gaz Boru Hattı Türkiye Kamuda Tasarruf Tedbirlerini Duyurdu