Bir zam daha geliyor! %18 maliyet zammı…

Zam haberleri gelmeye devam ediyor! Geçtiğimiz günlerde gelen zam harici bir zam haberi daha geldi.

Alkol fiyatlarına geçtiğimiz günlerde zam gelmişti. Yeni zam geleceğinin açıklanmasının üzerine tiryakiler oldukça üzüldü. Alkole gelecek zamlı fiyatların 1 Kasım tarihinden itibaren geçerli olacağı duyuruldu. Alkole gelecek zam açıklaması Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar tarafından açıklandı. Erol Dündar tarafından yapılan açıklamada 1 Kasım tarihinden itibaren geçerli olmak üzere maliyet zammı geleceği duyuruldu.

1 Kasım tarihinden itibaren geçerli!

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar tarafından yapılan paylaşımda alkole zam geldiği duyuruldu. Alkole gelecek zammın maliyet zammı olduğu ve 1 Kasım tarihinden itibaren geçerli olacağı paylaşıldı. Dündar’ın resmi twitter adresi üzerinden yapılan paylaşımda 1 Kasım tarihinde alkol ürünlerine %15 ile %18 oranında maliyet zammı geleceği açıklandı. Erol Dündar tarafından yapılan paylaşımda:

“Alkole zam gelmeye devam ediyor bu şekilde devam ederse yasal tüketim dibi görecek kaçak tavan yapacak bizler işimizi devlete vergi kaybı yaşayacak buna bir dur denmeli artık.”

1 ay önce %15 zam yapılmıştı!

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar tarafından 7 Eylül tarihinde yapılan sosyal medya paylaşımda alkole bir zam daha Mey grubuna 19 Eylül tarihinden geçerli olmak üzere %15 zam yapıldığı duyurulmuştu. 6 Eylül tarihinde ise şarap çeşitlerine %20 ile %25 oranında zam geldiği açıklanmıştı. Bir ay sonra yeniden maliyet zammı geleceğinin açıklanması tiryakilerin canını sıkmaya yetti.

6 Mayıs Haftası: Borsa İstanbul Temettüleri Bu Hafta Borsada Kazandıran ve Kaybettiren Hisseler Türkiye'de Kripto Para Vergilendirme Hasar Maliyet Endeksi Sigorta Poliçelerini Etkiliyor Bitcoin Fiyatındaki Düşüş Eğilimi: Standard Chartered Uyarıları Enflasyon Nisan Ayı İçin Belli Oldu 3.18