Binance, Almanya'daki türevleri durdurmak için son tarih belirledi

Binance, Almanya'da türev ticaretini durdurmak için bir e-posta ile son tarih belirledi. Ancak henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Temmuz ayının sonunda, vadeli ve dünyanın en büyük kripto alışverişi, işlem türevlerinin süspansiyon Binance, heyecan yarattı. O zaman Almanya, İtalya ve Hollanda'dan kullanıcılardan açık pozisyonları kapatmaları istendi. Bunun için kullanıcılara 90 gün süre vermek istediler. Dönemin başlangıcı “daha ​​sonraki bir zamanda bildirilecektir”.

Sonunda kapanma anı gelmiş gibi görünüyor, çünkü şu anda ağ üzerinden Binance'in söz konusu pozisyonların kapatılması için başlangıç sinyalini haber verdiği bir e-posta yolladı. Bu, Twitter'da birçok kullanıcı tarafından yayınladı ve mesajda diyor ki:

Lütfen tüm açık pozisyonları gözden geçirin ve 23 Aralık 2021 saat 23:59 UTC'den önce kapatın. Bundan sonra, pozisyonları artık manuel olarak kapatamayacaksınız ve Binance kalan açık pozisyonları kapatacaktır.

Bu Hafta Borsada Kazandıran ve Kaybettiren Hisseler 6 Mayıs Haftası: Borsa İstanbul Temettüleri Hasar Maliyet Endeksi Sigorta Poliçelerini Etkiliyor Borsa İstanbul Tarihindeki Rekoru Kırdı: Günün İlk Yarısında Zirve Bitcoin Fiyatındaki Düşüş Eğilimi: Standard Chartered Uyarıları Merakla Beklenen Fed Faiz Kararı Açıklandı