AMC; Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve Bitcoin Cash’i kabul ediyor

Sinema salonu zinciri AMC, Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve Bitcoin Cash’i kabul etmeye başladı.

Dünyanın en büyük sinema zincirlerinden AMC Entertainment, kripto paraları kabul etmeye başlıyor. AMC CEO’su Adam Aron, artık bilet alımları için Bitcoin, Litecoin, Bitcoin Cash ve Ethereum'u kabul ettiğini açıkladı. Aron öte yandan Dogecoin’in sinema devi tarafından eklenen bir sonraki kripto para birimi olacağını belirtti.

Aron, meme kripto para birimi olan Shiba Inu’yu ekleyeceğini kabul etmişti. Dünyanın en büyük sinema zinciri, ağustos ayının başlarında Bitcoin’i kabul etmeye başlama planını açıklamıştı. Eylül ayının ortasında Aron, Shiba Inu ve Dogecoin ile ilgili Twitter anketleri yayınlanmadan önce şirketin birkaç büyük altcoin ekleme planına ilişkin bir tweet attı.

Farklı ödeme destekleri aktif hale getirildi

AMC, web sitesinde ve mobil uygulamasında ApplePay ve Google Pay'ın haricinde Paypal destediğini de etkinleştirdi. Ekim ayı başlarında AMC, müşterilerinin Dogecoin de dahil olmak üzere çeşitli kripto para birimleriyle elektronik hediye kartları alımı yapmalarına izin verdi.

Kazanç raporunun beklenenden iyi olmasına rağmen AMC hissesi Perşembe günü hafif bir toparlanma göstermeden önce bu hafta yüzde 17 civarında geriledi. Yakın tarihli bir düzenleyici dosyaya göre, Aron kısa süre önce 25 milyon dolar değerinde hisse satışı gerçekleştirdi.

Özata Denizcilik, Halka Arz Edecek ABD'de Republic First Bank Battı: Finans Sektöründe Kriz PatisWiss Yeni CEO’su, KAREL’de 4 Milyon Hisse Satışı Yaptı SPK, Koton Halka Arzını Onayladı Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş. Halka Arz Oluyor. Ecogreen Enerji Halka Arz Edecek