Yine bir trafik kazası! Zincirleme trafik kazası 16 can aldı

Trafikte yaşanan trafik kazalarının ardı arkası kesilmiyor. Yine bir trafik kazası yaşandı! Zincirleme trafik kazasında 16 kişi hayatını kaybetti.

Bir trafik kazası da Rusya’da yaşandı. Rusya’da gerçekleşen zincirleme kaza sonucu yolcu taşıyan minibüs iki tırın arasında kaldı. Yaşanan trafik kazasında 16 kişi hayatını kaybetti.

Rusya’nın Ulyanovsk bölgesinde yer alan bir şehirde içerisinde 20 kişi bulunan minibüs seyir halindeyken tıra arkadan çarptı. Aracın arkasından gelen tır da duramayıp minibüse çarptı. İki tırın arasında kalan minibüsteki 16 kişi hayatını kaybederken 4 kişi ağır yaralandı. 2 tır sürücüsünün de kazadan hafif yaralı olarak kurtulduğu söylendi.

Yaşanan bu trafik kazasından sonra otoyol trafiğe kapatılırken, enkaz kaldırma çalışmalarının hemen ardından otoyol trafiğe açıldı. Trafik kazasıyla ilgili de emniyet güçleri tarafından soruşturma başlatıldı.

Mayıs Ayı SED Ödemeleri Hesaplara Aktarıldı Türkiye İhracat Zirvesi ve 2028 Ekonomi Hedefleri ABD Senatosu, Kripto Düzenlemesini Değiştiren Yeni Yasayı Onayladı Dursunbey'e Yeni Doğal Gaz Boru Hattı TCMB'nin Faiz Kararı Piyasaları Nasıl Etkileyecek? Türkiye'nin Tarım Politikalarında Büyük Yenilikler