Stefan Kuntz'dan Portekiz eşleşmesi yorumu geldi

Kura çekimlerinin ardından açıklamalarda bulunan A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, "En zor yol C yoluydu, biz de oradayız" dedi.

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, 2022 Dünya Kupası Avrupa elemeleri play-off turunda Portekiz'le eşleşen #Bizimçocukla'ın eşlemesi adına basın açıklamasında bulundu.

Alman hoca zor bir kura çektiğimizi düşünüyor ve, "En zor yol C yoluydu, biz de oradayız. Ancak takım olarak, ekip olarak ben geldiğimden beri gördüklerim bana çok büyük bir umut veriyor. Bundan sonra neler yapabileceğimizi göreceğiz" diye konuştu.

A Milli Takım'ın, 2022 Dünya Kupası Avrupa elemeleri play-off turundaki rakibi Portekiz oldu. Ay-Yıldızlı ekip, Portekiz'i geçmesi durumunda sahasında İtalya-Makedonya maçının galibiyle oynayacak. Zorlu kurayı değerlendiren A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, "Ben geldiğimden beri gördüklerim bana umut veriyor" dedi.

Stefan Kuntz eşleşmelere ilişkin yapmış olduğu açıklamada, "En zor yol C yoluydu, biz de oradayız. Ancak takım olarak, ekip olarak ben geldiğimden beri gördüklerim bana çok büyük bir umut veriyor. Bundan sonra neler yapabileceğimizi göreceğiz" dedi.

Altınay Halka Arz Sonuçları Açıklandı: Yatırımcılar İçin Önemli Detay Doğanlar Grubu'ndan Sürdürülebilir Mobilya Atılımı ABD Senatosu, Kripto Düzenlemesini Değiştiren Yeni Yasayı Onayladı Dursunbey'e Yeni Doğal Gaz Boru Hattı Türkiye Kamuda Tasarruf Tedbirlerini Duyurdu Türkiye'nin Tarım Politikalarında Büyük Yenilikler