Biden

Joseph Robinette Biden Jr. (20 Kasım 1942), Amerika Birleşik Devletleri'nin görevdeki 46. başkanı olan Amerikalı politikacı ve eski avukattır.

Demokrat Partinin üyesi olan Biden, 2009-2017 arası ABD'nin 47. başkan yardımcılığı, 1973-2009 arasında ise Delaware Senatörlüğü görevlerini üstlenmiştir.

OPEC+ günlük petrol arzını artırıyor
Petrol fiyatları düşmeye devam edecek mi? Biden, 2 trilyon dolarlık paket ile ilgili ne düşünüyor?
Biden'in altyapı tasarıları için oylama Cuma günü bitiyor Biden yönetiminden kripto paralara yönelik kararname mi geliyor? ABD'li iş insanları, Biden'a Çin'le görüşmesi için çağrıda bulundu BlackRock'a göre vergi artışları Amerikan borsasını olumsuz etkiler Biden, bazı sektörlerin denetim ve gözetimini güçlendirecek Geride bıraktığımız haftada neler oldu? (21 - 25 Haziran 2021) ABD'de senatörler, altyapı yatırım paketi hakkında anlaşmaya vardılar Beyaz Saray, Biden ile Xi arasında bir görüşme ayarlamayı planlıyor Bugün piyasaların odağında hangi veriler olacak? - 18 Haziran 2021 Bugün piyasaların odağında Fed faiz kararı olacak - 16 Haziran 2021 Erdoğan'la görüşen Biden: Pozitif ve yapıcı bir toplantıydı Bugün piyasaların odağında mayıs ayı bütçe rakamları olacak Putin ve Biden 16 Haziran'da bir araya geliyor! Geride bıraktığımız haftada neler oldu? (7 - 11 Haziran 2021) Gelecek hafta piyasaların odağında Fed ve TCMB faiz kararları olacak Biden hükümeti, fidye yazılım programlarıyla savaşmaya hazırlanıyor Yellen: Biden'in bütçe teklifi borcu yükseltecek Biden: İşsiz Amerikalılar kendilerine sunulan işi kabul etmeliler Biden: Ekonomide toparlanma için daha çok yolumuz var Biden kurumsal vergi oranını yüzde 28’e çıkarmayı önerdi