Haftanın en önemli kripto haberleri

Cardano “Alonzo” Sert Çatalını Piyasaya Sürüyor; MicroStrategy, Bitcoin'i Yeniden Satın Aldı; Yeni Kripto Vergi Planlarıyla Demokratlar... ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan beklenmedik kripto yorumu.

Alonzo akıllı sözleşmesiyle uyumlu Cardano
Tüm kripto dünyası birkaç aydır bu haberi bekliyordu. Cardano'nun yeni yükseltmesi Alonzo yayına girdi ve sonuç olarak platformu akıllı sözleşmeye hazır hale getirdi.

"Yeni bir çağa hoş geldiniz", bu sözlerle geliştirici şirket IOHK'ya başarılı Cardano Hard Fork Alonzo'ya en çok t verdi. Yükseltmenin uygulanmasında büyük bir zorluk yaşanmadı.

Yine de, Cardano ekibi bir blog gönderisinde, başarılı bir şekilde tamamlanan güncelleme ve son fiyat artışlarına dayanmak istemiyor, dedi. Yani asıl iş şimdi başlıyor... merkezi olmayan bir sistem inşa etmek. Cardano Catalyst finansman programı aracılığıyla uygulamalarını geliştiren yaklaşık 150 proje ile “Cardano'nun gelişimi için gelecek daha parlak olamazdı”.

Cardano ile ilgili haberler, sadece kripto projesinin kendisi için değil, başarı kitabında önemli bir kilometre taşıdır. Akıllı sözleşme uygunluğu, Cardano'yu önceki en iyi Ethereum için daha da ciddi bir rakip haline getiriyor.