Filenin sultanlarından bir kayıp daha

Filenin Sultanları, Tokyo 2020 B Grubu 3. Maçında FIVB Dünya Sıralaması'nın 1 numarası Amerika ile karşılaştı. Milliler, setlerde 2-0 geriye düştüğü maçta durumu 2-2'ye getirse de 3-2 kaybetti.

Tokyo 2020'deki açılış maçında Çin'i set vermeden geçip ardından İtalya'ya yenilen A Milli Kadın Voleybol Takımımız, dünya 1 numarası Amerika karşısında 2-0 geriden 2-2'lik set sonucunu yakalamasına rağmen karar seti sonucunda rakibine 3-2 mağlup oldu. Olimpiyatlarda Amerika'dan ilk defa set alan takım olan Filenin Sultanları, karşılaşmadan 1 puan da elde etmeyi başardı.

Bir sonraki maçta ise Cumartesi günü Arjantin ile karşılaşacak olan Filenin Sultanları gruptan çıkma şansını hâlâ elinde bulundurmaya devam ediyor.

6 Takımlı B grubunda 4 puan ile 4. sırada yer alan Türk Milli Kadın Voleybol Takımının gruptan çıkması için hâlâ matematiksel şansı devam ediyor. Puan durumu ise şöyle:

B Grubu puan durumu:

1- İtalya / 9 puan

2- ABD / 8 puan

3- ROC / 5 puan

4- TÜRKİYE / 4 puan

5- Çin / 1 puan

6- Arjantin / 0 puan

BirBorsa / Cem Arslan

Mayıs Ayı SED Ödemeleri Hesaplara Aktarıldı Türkiye İhracat Zirvesi ve 2028 Ekonomi Hedefleri ABD Senatosu, Kripto Düzenlemesini Değiştiren Yeni Yasayı Onayladı Dursunbey'e Yeni Doğal Gaz Boru Hattı TCMB'nin Faiz Kararı Piyasaları Nasıl Etkileyecek? Türkiye'nin Tarım Politikalarında Büyük Yenilikler