Filenin Sultanları yarı final maçı ne zaman, saat kaçta?

Filenin Sultanları Avrupa Şampiyonası’nda çeyrek finalde Polonya’yı 3-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi. 7’de 7 yaparak çok büyük bir başarıya imza atan millilerimizin yarı finaldeki rakibi ise Sırbistan oldu.

Filenin Sultanları Yarı Final Voleybol Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

1 Eylül 2021 Çarşamba günü oynanan olan Sırbistan Fransa maçı sonrası millilerimizin yarı finaldeki rakibi Sırbistan olarak netleşti. Filenin Sultanları’nın yarı final voleybol maçı ise 3 Eylül 2021 Cuma günü oynanacak. Karşılaşmanın saati ise henüz belli değil. Millilerin maçı TRT Spor, TRT SPOR YILDIZ veya TRT 1 ekranlarında olacak. Yayın kanalı netleştiğinde de haberimizde yerini alacak.

Filenin Efeleri İlk Maçına Çıkıyor

Erkek Voleybol Milli Takımı ise Avrupa Şampiyonası açılış maçında 2 Eylül 2021 Perşembe günü Rusya ile karşılaşacak. Bu mücadele de saat 17:00'den itibaren TRT SPOR ekranlarından canlı izlenebilecek.

Mayıs Ayı SED Ödemeleri Hesaplara Aktarıldı Altınay Halka Arz Sonuçları Açıklandı: Yatırımcılar İçin Önemli Detay Türkiye İhracat Zirvesi ve 2028 Ekonomi Hedefleri Doğanlar Grubu'ndan Sürdürülebilir Mobilya Atılımı ABD Senatosu, Kripto Düzenlemesini Değiştiren Yeni Yasayı Onayladı Dursunbey'e Yeni Doğal Gaz Boru Hattı