Dolar, euro karşında değerleniyor

EURUSD 1 Aralık'tan bu yana ilk kez 1,20 seviyesinin altına inerek 1,19912 seviyesine kadar geriledi.

ABD Doları, euro karşısında değer kazanmaya devam ediyor.

ABD'de dün açıklanan ADP özel sektör istihdam ve ISM hizmet PMI verilerinin ABD ekonomisinde toparlanmanın devam ettiğine işaret etmeleri ve Biden ile Demokratların 1,9 trilyon dolarlık yeni yardım paketi üzerinde anlaştıklarının açıklanması ABD Doları'na güç vermeye devam ediyor.

ABD'de aşılama kampanyasının hızlanacağı beklentileri ve bunun ekonomide büyümeyi artıracağı tahminleri de yatırıncıların güvenli liman olarak ABD Doları'na yönelmelerine yol açıyor.

EURUSD 1 Aralık'tan bu yana ilk kez 1,20 seviyesinin altına inerek 1,19912 seviyesine kadar geriledi. Şu sıralarda düne göre yüzde 0,33 kayıpla 1,9936 seviyesinden işlem görüyor.;

Analistler, ABD Doları'nın 1,1960-1,1965'a kadar güçlenme potansiyeli olduğunu ifade ediyorlar. Buranın kırılması halinde 1,1930 yeni hedef haline gelebilir.

Altınay Halka Arz Sonuçları Açıklandı: Yatırımcılar İçin Önemli Detay ABD Senatosu, Kripto Düzenlemesini Değiştiren Yeni Yasayı Onayladı Doğanlar Grubu'ndan Sürdürülebilir Mobilya Atılımı Bitcoin 72.000 Doları Görecek mi? Dursunbey'e Yeni Doğal Gaz Boru Hattı Türkiye Kamuda Tasarruf Tedbirlerini Duyurdu