Doge, Elon Musk'ın son gönderisi ile yüzde 8 civarında yükseldi

Dogecoin fiyatı, Elon Musk'ın son gönderisi ile brilikte yüzde 8'e yakın seviyede yükseldi.

Kendini "Dogefather" olarak tanıtan dünyaca ünlü girişimci Elon Musk, dün sosyal medya platformu Twitter'dan yapmış olduğu bir paylaşımda Dogecoin'in ödemeler konusunda Bitcoin (BTC) ve Ethereum'dan (ETH) çok daha iyi bir iş çıkarabileceğini söyledi. Dogecoin (DOGE) fiyatı, bunun ardından yüzde 8 civarı yükseldi.

BTC ve ETH Çok Yavaş...

Tesla CEO'su, son paylaşımlarında yakında gerçekleşecek sözleşme güncellemesine ilişkin heyecanını paylaşan kripto YouTuber Mat Wallace'ı yanıtladı. Musk, "BTC ve ETH, çok katmanlı işlem sistemi oluşturmaya çalışıyor, ancak baz katmanların işlem hızı yavaş ve işlem ücretleri çok yüksek" diye ileri sürdü.

Aynı zamanda Doge coin ile ilgili olarak şunları da iletti: Dogecoin'in baz katmanın işlem hızını artırabileceğini ve işlem ücretini minimuma indirebileceğini düşünüyorum.

Gönderinin ardından dakikalar içinde yüzde 8 oranında yükseliş yaşayan Dogecoin'de yatırımcılar eskisi kadar hareket görememenin sıkıntısını yaşamaya devam ediyor.

Altınay Halka Arz Sonuçları Açıklandı: Yatırımcılar İçin Önemli Detay ABD Senatosu, Kripto Düzenlemesini Değiştiren Yeni Yasayı Onayladı Doğanlar Grubu'ndan Sürdürülebilir Mobilya Atılımı Bitcoin 72.000 Doları Görecek mi? Dursunbey'e Yeni Doğal Gaz Boru Hattı Türkiye Kamuda Tasarruf Tedbirlerini Duyurdu