Balotelli bilmecesi çözüldü! Adana'dan ayrıldığı anlar kameralarda

Dünyaca ünlü golcü Balotelli, futbol camiasını karıştırmaya devam ediyor. Balotelli, Adana Demirspor'dan gitti mi, gidecek mi? Soruları sonunda yanıt buldu.

Dünyaca ünlü golcü Balotelli, futbol camiasını karıştırmaya devam ediyor. Balotelli, Adana Demirspor'dan gitti mi, gidecek mi? Soruları sonunda yanıt buldu. 

Geçtiğimiz sezon fırtınalar estiren Adana Demirspor'un golcüsü Balotelli, sezon öncesi kampında takımdan gitmek istediğini ADS Başkanı Murat Sancak'a iletti. Murat Sancak ise konu ile ilgili olarak parayı veren Balotelli'yi alır gibi net bir cevap ile sorulara yanıt verdi.

Forvet hattını Dzyuba ile güçlendiren Adana Demirspor, Balotelli'nin gitmesine karşı çıkmıyor fakat 4 milyon Euro çıkış maddesini kullandırmadan gitmesine izin vermekte istemiyor. 

 

Sezonun ilk haftalarında Adana ekibi için önemli olan Fenerbahçe maçında ağrıları olduğunu dile getirerek kadrodan çıkan Balotelli devam eden haftada tekrar kadroya girdi ve Ümraniyespor'u konuk ettikleri maçta ikinci yarı oyuna girdi.

Geçtiğimiz sezonun sonunda takımdan ayrılacağının ilk sinyallerini veren Balotelli, sezon öncesi kampa katıldıktan sonra adı Sion ve birçok İtalya kulübü ile anıldı. Bu söylentilerin ardından ADS Kulüp Başkanı Murat Sancak ise tartışmalara son noktayı koymuştu. ''4 milyon Euro çıkış maddesi var. 4 milyonu getiren Balotelli'yi alır.'' diyerek bir nevi alıcılara fiyatı ekranlar karşısında verdi. 

Balotelli Adana'ya veda etti

Geçtiğimiz sezonun flash transferi Balotelli'nin bu görüntüsü Adana'ya sevgilisi ile birlikte veda ettiğinin kanıtı oldu. Sion'a transfer olması beklenen Balotelli, Adana'dan kalktığı tahmin edilen özel uçak ile birlikte Adana'ya veda etti. 

Geçtiğimiz sezon 31 Süper Lig ve 2 Türkiye Kupası maçına çıkan Balotelli, sezon boyunca toplam 19 kere gol sevinci yaşarken 6 asistle toplam 25 gole doğrudan katkı sağladı. Geçtiğimiz sezonun 2176 dakika sahada kalarak bitiren süper golcü 1 kırmızı kart ve 10 sarı kart ile sezonu tamamladı.

Özata Denizcilik, Halka Arz Edecek ABD'de Republic First Bank Battı: Finans Sektöründe Kriz PatisWiss Yeni CEO’su, KAREL’de 4 Milyon Hisse Satışı Yaptı SPK, Koton Halka Arzını Onayladı Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş. Halka Arz Oluyor. Ecogreen Enerji Halka Arz Edecek