Anthony Hopkins’in yeni filmi NFT olarak yayınlanacak

Anthony Hopkins'in başrol oynadığı yeni filmi önümüzdeki ay Netflix'te ya da sinemalarda değil, bir NFT platformunda yayınlanacak.

Oscar ödüllü ünlü oyuncu Anthony Hopkins'in başrol oynadığı yeni filminin önümüzdeki ay Netflix'te ya da sinemalarda değil, bir NFT platformunda yayınlanacağı öğrenildi.

Los Angeles merkezli NFT platformu Vuele, Hopkins'in insanlığın sorunlarını çözebilecek ya da dünyayı yok edebilecek bir karakteri canlandırdığı bir film olan Zero Contact'ı kendi platformunda yayınlıyor.

Eylül ayında Vuele, filmle bağlantılı bire bir NFT'yi açık artırmaya çıkararak sahibine bonus görüntüleri gibi birçok ekstra özelliğin yanında, sürüme erken erişim hakkı verecek. Şirket kendisini 'doğrudan tüketiciye ilişkin ilk uzun metrajlı film NFT görüntüleme ve dağıtım platformu' olarak biliniyor.

NFT'lerin, kullanıcıların sıraya girmesi gereken açık artırmalar olarak sunulan sonraki sürümleri de yayınlanacak. Her tur daha fazla NFT sunulacak ve her biri sahiplerine daha az avantaj fırsatı verecek. Kullancılar, NFT'lerini Vuele platformunda görüntüleyip takas edebilecekler.

Vuele, halka açık bir kripto varlık platformu olan Los Angeles merkezli CurrencyWorks ile Beverly Hills merkezli Enderby Entertainment ile ortaklık kurduğu bir girişimdir. 

Yeni uzun metrajlı film Zero Contact'ın yapımcılığını, bağımsız film finans ve yapım şirketi Enderby Entertainment üstlendi.

Hem CurrencyWorks hem de Vuele'nin kurucusu Cameron Chell, NFT'lere olan ilgisinin şubat ayında Topps'un blockchain tabanlı Garbage Pail Kids teklifine harcanan yüz binlerce doları gördüğünde arttığını  belirtti. Aynı ay NBA Top Shot NFT'lerindeki satışlar tüm zamanların en yüksek düzeyine çıktı.

Cameron Chell konuyla ilgili şu ifadelere yer verdi:

''İnsanların tutkuyla bağlı olduğu bir şey etrafında bir topluluk ve ekonomi yaratmak çok ama çok uygulanabilir görünüyordu.''

Chell, film severlerin NFT'ler için verimli bir zemin oluşturacağını düşünüyor.

NFT
Altınay Halka Arz Sonuçları Açıklandı: Yatırımcılar İçin Önemli Detay ABD Senatosu, Kripto Düzenlemesini Değiştiren Yeni Yasayı Onayladı Doğanlar Grubu'ndan Sürdürülebilir Mobilya Atılımı Bitcoin 72.000 Doları Görecek mi? Dursunbey'e Yeni Doğal Gaz Boru Hattı Türkiye Kamuda Tasarruf Tedbirlerini Duyurdu